Kon na Fejsbuku PREDAO Krizni štab profesoru Radovanoviću

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kon na Fejsbuku PREDAO Krizni štab profesoru Radovanoviću

  “Sa velikim zadovoljstvom ustupam svoju ugodnu fotelju u “nepolitizovanom” Kriznom štabu za rukovođenje pandemijom mom uvaženom i “neostrašćenom” profesoru Radovanoviću da dalje rukovodi sa Covid 19 do 2022. godine. Sa zadovoljstvom ću mu pomagati kao što je i on meni da sada, bez ijedne negativne emocije, naprotiv. Do sticanja okolnosti u kojima će se to sprovesti tehnički ću raditi svoj posao. Ovo izjavljujem sa najboljim željama i namerama. Svako dobro!”

  Ovo je na svom Fejsbuk profile napisao član Kriznog štaba, epidemiolog, Predrag Kon povodom zahteva demonstranata na beogradskim ulicama.

  Kako prenosi Nova.rs, Kon je u međuvremenu povukao svoj status, ali je mrežama nastavila da kruži uslikana objava.

  Da podsetimo, sredinom aprila, takođe na Fejsbuku objavio je da se povlači iz Kriznog štaba, ali je posle sastanka sa predsednikom  i premijerkom Anom Brnabić ipak  nastavio da vodi tim epidemiologa.

  Juče je, povodom protesta u Beogradu i objave da se uvodi policijski čas za vikend, izjavio da razgovor između njega i predsednika Aleksandra Vučića nije odluka Kriznog štaba, ali da je predsednik izašao u javnost sa svojom odlukom, a reakcija je pokazala šta ljudi misle i koliko su očajni zbog toga.

  Izvor: Nova.rs/BIZLife

  Foto: Beta, Miloš Miškov

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE