Kompanija MK Group pokreće Digitalnu akademiju za zaposlene

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kompanija MK Group pokreće Digitalnu akademiju za zaposlene

  Kompanija MK Group u okviru programa razvoja talenata, podizanja kapaciteta i stalne edukacije zaposlenih, pokreće “Digitalnu akademiju” u okviru koje je pokrenut i projekat “Digitalni agronom”. Tokom devetomesečnog programa,  najtalentovaniji stručnjaci iz MK Group sistema imaće priliku da unaprede agronomska znanja i menadžerske veštine, ali i da na praktičnim radionicama savladaju korišćenje programa koji su neophodni u radu jednom digitalnom agronomu.

  “Višegodišnja opredeljenost ka razvoju novih tehnologija pokazala se od izuzetne važnosti u godini u kojoj je digitalizacija postala apsolutni prioritet. Kontinuiranim ulaganjem, kompanija MK Group je potvrdila da je jedna od vodećih kompanija regiona i u ovom segmentu. S obzirom na to da su nosioci digitalizacije ljudi, izuzetno sam ponosan na projekat “Digitalni agronom sa fokusom na naših 12 zaposlenih koji će steći napredna znanja iz oblasti digitalizacije poljoprivrede”, izjavio je Aleksandar Bijelić, direktor sektora za digitalizaciju i razvoj poslovanja MK Group.

  Zorica Todorović, direktorka sektora za ljudske resurse MK Group ističe da je kompanija strateški posvećena profesionalnom razvoju zaposlenih, što potvrđuje i ovaj projekat.

  “MK Group spada u red kompanija koje prate svetske trendove po pitanju digitalizacije poljoprivrede. Kako bismo uspešno implementirali najsavremenija rešenja, važno nam je i da naši zaposleni budu u toku sa svim procesima i da im omogućimo nadogradnju znanja i veština iz ove oblasti”, rekao je Strahinja Marjanović, direktor MK Agriculture. On je dodao da kompanija već aktivno radi na digitalizaciji agrara, što se ogleda kroz projekte koji će omogućiti punu upotrebu autopilota i primenu precizne poljoprivrede.

  MK Group je jedna od vodećih regionalnih kompanija iz domena agrara, turizma i bankarstva koja zapošljava 7000 ljudi, a osim u Srbiji, uspešno posluje i u Sloveniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE