Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kompanija Delez proširila distributivni centar u Staroj Pazovi

  Distributivni centar kompanije Delez Srbija, iz koga se snabdeva cela maloprodajna mreža ovog trgovinskog lanca, proširen je za 4.700 kvadratnih metara. Dodatni kapaciteti kategorije voća i povrća obezbediće potpunu snabdevenost tržišta u ovom segmentu za narednih sedam godina.

  „Proširenje Distributivnog centra prati stratešku opredeljenost kompanije da u kontinuitetu ulaže u rast i razvoj, kao i u odgovorno poslovanje u svim segmentima. Ulaganje u sistem distribucije omogućava još veći stepen bezbednosti i kvaliteta proizvoda sa kategorije voća i povrća za krajnjeg kupca. Nastavićemo da ulažemo u sve aspekte poslovanja, kao i da pratimo globalne trendove koji mogu da doprinesu još efikasnijoj i kvalitetnijoj usluzi“, kaže Nemanja Ivković, direktor Distributivnog centra kompanije Delez Srbija.

  Zbog izuzetno brzog razvoja kategorije voća i povrća, radovi na proširenju Distributivnog centra započeti u avgustu su završeni, a prošireni segment počeće da radi u januaru 2021. godine.

  Distributivni centar otvoren je 2014. godine i po svojim karakteristikama predstavlja jedinstven sistem distribucije u Srbiji. Nalazi se na 33 kilometra od glavnog grada, u industrijskoj zoni Opštine Stara Pazova, i obezbeđuje visok kvalitet i svežinu proizvoda. Distributivni centar je energetski efikasna zgrada, a savremeni materijali korišćeni u njegovoj izgradnji omogućavaju veću energetsku efikasnost zgrade sa i do 15 odsto manjim karbonskim otiskom.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Delez

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE