Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kolaps na putu Beograd-Obrenovac zbog „Miloša Velikog“

  Saobraćaj na putu Beograd-Obrenovac danas je više puta bio u kolapsu jer je nepregledna kolona vozila pokušavala da se uključi na auto-put Miloš Veliki prema Preljini i Čačku.

  Kolona vozila od Beograda formirala se još desetak kilometara pre završetka auto-puta Beograd-Obrenovac i ulaska u Umku na jednu traku regionalnog puta koja je i pre puštanja u saobraćaj „Miloša Velikog“  bila usko grlo.

  Na auto-putu Obrenovac-Preljina, koji je u saobraćaj prošle nedelje pustio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, već se u ponedeljak desilo zagušenje jer se on u mestu Mislođin uključuje u regionalni put Obrenovac-Beograd, koji je i bez saobraćaja sa „Miloša Velikog“ bio preoptrećen i sa čestim zastojima.

  Zaposleni koji su se danas vraćali sa posla autobusima putovali su duplo duže, a i oni koji su krenuli prema Čačku nisu uštedeli vreme zbog kretanja novim auto-putem.

  Rasterećenje kad se završi deonica Obrenovac-Surčin

  U „Putevima Srbije“ kažu da će se saobraćaj rasteretiti krajem godine kada se uradi deonica Obrenovac-Surčin i deo vozila iz pravca Preljine i Čačka nastavi tom deonicom da bi se uključio na aut-put prema severu.

  Regionalni put Obrenovac-Beograd na deonici do Umke, odakle postoji auto-put do Beograda, nije u planu da se proširuje, kažu u „Putevima Srbije“, uprkos  „malom kapacitetu“ i klizištu na Umci zbog čega se skoro svaka dva meseca popravljaju  duboke pukotine.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE