Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hisense Easy Smart klima uređaji

  Evo zašto popularnost ovog kućnog uređaja tokom vrelih dana rapidno raste

  Da li ste znali da će 2023. godina verovatno biti zabeležena i upamćena po novom visokom godišnjem proseku temperature, a da je prethodni mesec, jun, bio najtopliji u proteklih 17 decenija? Lekari zato preporučuju izbegavanje izlaganja direktnom suncu u periodu od 10 do 17 časova. Međutim, boravak u zatvorenom prostoru sam po sebi nije dovoljan bez rashladnog uređaja. Poznato je da su klime najbolje rešenje protiv vrućine, a da li znate da su inverter modeli postali pravi hit ovog leta? Evo zbog čega ih svi obožavaju.

  Ujednačena temperatura i niži računi za struju

  Savremene klima uređaje, sa inverterskim motorima, karakteriše drugačiji sistem rada. Radiće punom snagom dok se u prostoriji ne postigne željena temperatura, a potom će smanjiti svoj učinak tako da bude dovoljan za njeno ravnomerno održavanje. Samim tim, zaboravićete na nagle promene temperature u prostoru, dok će uključivanje i isključivanje uređaja biti znatno ređe u poređenju sa klasičnim modelom. To znači da strujna mreža neće biti dodatno opterećena i da se, na taj način, ujedno i štedi struja.

  Hisense Easy Smart klima uređaji

  Hisense Easy Smart klima uređaji

  Vazduh bez bakterija, prašine i neprijatnih mirisa

  Zahvaljujući HI-UVC tehnologiji, odnosno ultraljubičastom svetlu, inverter klima razlaže strukturu bakterija i virusa u vazduhu, kao i u samom uređaju. O tome svedoče testovi koje je sproveo SGS institut. Naime, HI-UVC steriliše gotovo 100 odsto ešerihije koli i H1N1 (vrsta virusa) za svega 30 minuta, čineći vazduh u prostoriji zdravijim i čistijim.

  Inverter klime karakteriše i posebna UVC komora montirana direktno na isparivač, pa u poređenju sa dosadašnjom tehnologijom sa živom, imaju znatno duži vek, troše manje energije i ekološki su drastično prihvatljivije. Dodatno, UVC svetlo direktno narušava strukturu DNA i RNA mikroba, onemogućavajući im dalje razmnožavanje, čime se oni zapravo ujedno i uništavaju. Treba pomenuti i novi četiri-u-jednom filter koji sadrži HEPA sloj, odnosno vitamin C, sa jonima srebra, kao i aktivni ugalj, što dodatno doprinosi čistijem i zdravijem vazduhu bez prašine i neprijatnih mirisa.

  Hisense Easy Smart klima uređaji

  Hisense Easy Smart klima uređaji

  Samočišćenje uređaja unapređeno i pojednostavljeno

  Pojedini inverter klima uređaji imaju hidrofilni premaz koji omogućuje da se prašina, masnoća i mikroorganizmi uklone sa aluminijumske površine isparivača kroz ciklus zamrzavanja i odmrzavanja. Ovo takođe doprinosi održavanju vazduha čistim uz istovremenu veću energetsku efikasnost. Uz to, antibakterijska krilca takođe čuvaju vaše zdravlje jer dodatno poboljšavaju antibakterijski efekat i sprečavaju stvaranje buđi.

  Hisense Hi-Comfort Inverter klima uređaj

  Hisense Hi-Comfort Inverter klima uređaj

  Upravljanje klimom čak i kad niste kod kuće

  Brend Hisense je napravio pravu revoluciju na tržištu i postao sinonim za inovativnu invertersku tehnologiju. U prilog tome govori da određeni modeli klima uređaja ovog brenda nude niz pametnih opcija. Na primer, putem Wi-Fi mreže, možete da upravljate uređajem i kad niste kod kuće, tako što ćete uređaj da uključite sa daljine ili da odaberete režim rada koji vam odgovara. Takođe, moći ćete da regulišete temperaturu i putem glasovne kontrole. Sve što je potrebno da uradite jeste da na svom smart uređaju preuzmete Hisense ConnectLife aplikaciju koja je, za domaće tržište, dostupna i na srpskom jeziku.

  Hisense Easy Smart klima uređaji

  Hisense Easy Smart klima uređaji

  Održivost

  Određeni modeli Hisense inverter klima, kao što je to na primer KE70BT2EG, deklarisani su na A++ energetski razred i koriste ekološki gas R32, koji je efikasan i zeleniji za životnu okolinu. Pored toga, R32 ima veći kapacitet hlađenja na istoj zapremini, što znači da je potrebna manja količina sredstva za hlađenje u svakom uređaju, pa se tako smanjuje i globalno zagrevanje. Prednosti ovog gasa su i to što nema uticaj na ozon u vazduhu, ima 66 odsto niži uticaj na globalno zagrevanje od gasa R410A, veću energetsku efikasnost, veću termalnu provodljivost, kao i kapacitet hlađenja.

  Dakle, ukoliko tragate za uređajem koji može da vas rashladi, ali i ugreje, da manje troši struju, a vazduh čini čistim, zdravim i svežim non-stop, inverter klima brenda Hisense je pravi izbor za vas. Sada kada ste upoznati sa njenim osnovnim prednostima, na sajtu možete odabrati Hisense model koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

  Odlična vest je i da Hisense trenutno nudi sniženje jednog od najpopularnijih inverter modela, KE35MR0EG, čija je cena sa 62.990 RSD snižena na 49.990 RSD. Garancija na kompresor je, uz registraciju na Hisense Srbija sajtu, čak pet godina, a pored ovog 12 BTU modela dostupni su i oni od 18 ili 24 BTU.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE