Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Motivacija ponedeljkom, Kijanu Rivs – Realan Čovek

  Dobar dan, srećan rad! Želimo da vam kažemo, kao što je Sandra Bulok to nedavno rekla, da je ovo Kijanu Rivs.

  Otac ga je napustio kada je imao tri godine. Odrastao je sa tri različita očuha. Kijanu je disleksičar. Njegov dečački san da postane profesionalni hokejaš srušen je kada je doživeo ozbiljnu fizičku povredu. Ćerka mu je umrla na rođenju. Supruga mu je poginula u saobraćajnoj nesreći. Njegov najbolji prijatelj River Feniks, umro je usled predoziranja opijatima. Sestra mu se borila sa leukemijom.

  Kijanu nema telohranitelje i ne živi u luksuznoj vili. Živi u običnom stanu, slobodno se šeta ulicama i vozi njujorškim metroom.

  Snimajući film „The Lake House”, na setu je čuo aisistenta kostimografa kako svom kolegi uplašeno govori da će izgubiti vlastitu kuću ukoliko ne plati 20 hiljada dolara. Istog dana, Kijanu je spomenuti depozit uplatio sa svog bankovnog računa.

  Tokom svoje glumačke karijere, donirao je i donirao sredstva u humanitarne svrhe: primera radi, zaradu od filma „The Matrix”, 75 miliona dolara prosledio je onima kojima je novac preko potreban.

  Kijanu Rivs: Može da kupi sve – ali bira da živi nepotkupljivo

  2010., na svoj rođendan, ušao je u pekaru i kupio brioš, stavio na njega rođendansku svećicu, izašao ispred da jede i prolaznike nudio kafom. 1997., paparaci su ga snimili kako u društvu jednog beskućnika, u Los Anđelesu, provodi sate i sate u prijatnom dijalogu.

  U životu, oni sa najviše rana neretko imaju najveću snagu da tuđe rane zacele. Ovaj čovek, Kijanu Rivs, mogao bi da kupi sve, ali bira da svakog dana, kada ustane iz kreveta i započne svoj dan, živi nepotkupljivo. Da bude realan, da s obe noge čvrsto stoji na zemlji.

  Jedan jedini, Kijanu Rivs!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE