Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako izlečiti kreativno slepilo?

  KupujemProdajem i Mokrogorska organizuju događaj na kojem govore: Dejv Trot, legenda britanskog advertajzinga i autor, osnivač i CEO KupujemProdajem Bojan Leković, i osnivač i direktor Mokrogorske Srđan Janićijević.

  Legendarni britanski kreativni direktor i autor Dejv Trot, zajedno sa Bojanom Lekovićem iz KupujemProdajem i Srđanom Janićijevićem iz Mokrogorske, poziva vas na jedinstven događaj. Usmeren na rušenje mitova i primenu praktične kreativnosti u poslovne svrhe, događaj će se održati 11. oktobra u Dorćol Platzu, Beograd.

  Na događaju, Leković, Janićijević i Trot će podeliti svoja iskustva i demistifikovati koncept kreativnosti u poslovnom i svakodnevnom kontekstu. Očekuju vas korisni saveti, lične anegdote i primeri kreativnih rešenja iz njihovih bogatih, višedecenijskih karijera u korporacijama i preduzetništvu.

  Nakon više hiljada prodatih primeraka Trotovih knjiga u srpskom prevodu u izdanju KP, KupujemProdajem i Mokrogorska udružuju snage kako bi doveli ovog globalno priznatog kreativca i autora, pravo u kreativno srce Beograda. Bojan Leković, pored bogate karijere, iza sebe ima poslovni bestseler “Medvedi na Putu”, svoju intimnu preduzetničku ispovest. Srđan Janićijević je, pored poslovnih uspeha, izdao tri knjige na teme podržavanja preduzetništva.

  “Kreativnost je svuda oko nas” kaže Trot, nakon četiri decenije vrhunske, međunarodno priznate advertajzing karijere i šest objavljenih knjiga. “Ne samo u galerijama, već u vozu, na poslu, na ulici, u školama, bolnicama, čak i restoranima. Kreativnost se rađa svuda gde se ljudi susreću.” Njegove univerzalne lekcije mogu se koristiti ne samo u marketingu, već i u svakodnevnom poslovnom i privatnom životu.

  Kako Leković, Janićijević i Trot poručuju: „Gledajući stvari drugačije, možete razmišljati drugačije i promeniti svet oko sebe.“ Pridružite nam se 11. oktobra u Dorćol Platzu i započnite svoj put prema „izlečenju“ kreativnog slepila. Broj mesta je ograničen!

  Za više informacija o događaju i nabavku ulaznica, posetite www.kreativnoslepilo.rs 

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE