Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako danas živi nekad NAJBOGATIJI Balkanac?

  Dve godine od otvaranja istrage protiv nekad najmoćnijeg hrvatskog preduzetnika – Ivice Todorića, od optužnice još ni traga. Iako je županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu probilo sve rokove, sankcija za njih nema.

  Na istragu protiv njega državno tužilaštvo do sada je potrošilo tri miliona kuna. Na pitanje kako danas i od čega živi, Ivica Todorić za RTL odgovara da im je teško, ali veselo.

  „Pomažu nam porodice i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za šta. Živimo teško, ali veselo, jer pazite, ja ću kad se rasvetli ovo dovesti novi duh u ove prostore, u ovu Hrvatsku.“

  „Ne mogu vam reći kako se radujem šta sam napravio, dokle sam došao i kako sam raskrinkao jednu kriminalnu organizaciju“, kazao je Todorić koji sa porodicom boravi u Kulmerovim dvorima koji su se, dok je bio u Londonu, jedno vreme iznajmljivali za venčanja, pres konferencije i ostala događanja.

  Todorić je takođe dodao da njegovoj porodici trenutno nije ugodno zbog pritisaka dok se sve ne rasvetli.

  A rasvetliti se tako skoro očigledno neće. Istraga protiv Todorića, sinova i Agrokorovih menadžera otvorena je pre dve godine. Vlada je za tu aferu čak dala i pet miliona kuna. Ali tužilaštvo i dalje tapka u mraku, a optužnice još nema, piše RTL.

  Izvor: Poslovni dnevnik

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE