Kad prva dama odluči da PROMOVIŠE SRBIJU... (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kad prva dama odluči da PROMOVIŠE SRBIJU… (VIDEO)

  Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić objavila je na svom LinkedIn profilu promo spot u kom govori o lepotama Srbije i poziva ljude da posete našu zemlju.

  Kako je navela u opisu videa, ponosna je što “predstavlja Srbiju i njene lepote na Samitu prvih dana i gospode u Kijevu”.

  Tamara Vučić, inače, trenutno prisustvuje ovom Samitu zajedno sa suprugama mnogih svetskih predsednika.

  Na prvom panelu koji je posvećen borbi protiv pandemije je, kako je rekla, predstavila uspehe Republike Srbije kroz pravovremeno odgovorno delovanje u kriznoj situaciji.

  “Posebno sam zadovoljna velikim interesovanjem iskazanim za projekat Centra za rani razvoj dece i inkluziju, oo kome sam govorila na drugom panelu”, napisala je na svom LinkedIn profilu.

  U promo spotu, Tamara Vučić pokazuje nekoliko znamenitosti Srbije, govori o tome kako su se država i naši građani suočili sa pandemijom.

  “Proputovala sam svet i videla mnogo neobičnih stvari. Ipak, u mojoj zemlji sam videla ljude koji se grle iako ne koriste ruke, sa maskama i distancom od dva metara”, kaže Vučić u spotu.

  Kako dodaje, ljubav koju imamo jedni prema drugima “pomaže Srbiji da bude jedna od zemalja koja se najbolje izborila sa pandemijom”.

  Korisnici Tvitera iskoristili su priliku da prokomentarišu video, ali mnogima nije bilo jasno o čemu se konkretno radi, a bilo je i onih koji su prokomentarisali tvrdnju prve dame da se Srbija najbolje izborila sa pandemijom.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE