Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  JYSK Srbija: Plate prodavcima povećane u proseku za 26 odsto

  Međunarodni maloprodajni lanac JYSK povećao je plate zaposlenima u prodavnicama u Srbiji u proseku za 26 odsto.

  Ivan Protega, JYSK Srbija

  Ivan Protega, Retail manager i član Uprave JYSKa za Srbiju i Sloveniju istakao je da je briga o zaposlenima jedna od strateških odrednica poslovanja ove kompanije:

  „Zaposleni u JYSKu su naša najveća snaga, pa se tako trudimo da im obezbedimo pozitivno radno okruženje i da budemo konkurentni u visini plata. Ponosni smo na činjenicu i da imaju mogućnost da ostvare bonuse u zavisnosti od rasta prometa pojedine radnje u odnosu na prethodnu godinu. Da podsetimo, prošle godine JYSK je isplatio bonus veći od 50 miliona dinara zaposlenima u prodavnicama. Trenutno zapošljavamo više od 400 ljudi i izuzetno sam srećan što mogu da najavim značajno povećanje plata našim zaposlenima u prodavnicama, bez obzira na poziciju na kojoj rade”.

  Pored povećanja plate i neograničenih bonusa, JYSK kontinuirano ulaže u edukaciju zaposlenih

  Različiti razvojni programi kompanije pružaju zaposlenima priliku za napredovanje na više pozicije. Kao i do sada, cilj kompanije je da 90 odsto menadžerskih pozicija popunjava sa zaposlenima koje su gradili interno. Tako se omogućava napredak onih koji JYSK vide kao dugogodišnjeg poslodavca i partnera.


   Prva JYSK prodavnica otvorena je u Danskoj 1979. godine. Danas ova kompanija posluje u preko 50 država sa više od 3.100 prodavnica i webshopova. U Srbiji JYSK ima 41 prodavnicu, a u najavi je otvaranje još četiri nove do kraja godine.

  JYSK

  Izvor: BIZLife

  Foto: JYSK Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE