Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jovana Joksimović novi glavni i odgovorni urednik Tanjuga

  Novi glavni i odgovorni urednik Tanjuga je Jovana Joksimović, objavljeno je danas na sajtu agencije.

  “Čast mi je što ću biti na čelu tima najboljih novinara u državi. Privilegija je dobiti mogućnost da nastavimo tradiciju dugu skoro 80 godina. Cilj nam je da budemo tačni, najbrži, objektivni i kredibilni. Sigurna sam da će Tanjug i ubuduće biti okosnica svih važnih događaja u zemlji, regionu i svetu“, rekla je Joksimović, a objavljeno je na sajtu Tanjuga.

  Nema vesti bez Tanjuga i u proteklih 78 godina agencija je bila svedok svih važnih događaja u zemlji i svetu, a tako će biti i ubuduće, jer Tanjug nastavlja da živi, navodi se.

  Tanjug više nije Javno preduzeće i svi servisi su registrovani na firmu „TAČNO“ d.o.o čiji je direktor Manja Grčić.

  Prema ugovoru sa Republičkom direkcijom za imovinu, žigovi Tanjuga ustupljeni su na korišćenje preduzeću „TAČNO“ na deset godina. Pravo svojine na nepokretnostima i pokretnim stvarima, pravo korišćenja na stvarima u javnoj svojini i druga imovinska prava pripadaju Republičkoj direkciji za imovinu.

  „Modernizacija Tanjuga počinje. Plan je da, kao i sve što smo do sada radili, unapredimo, da iskoristimo brend i tradiciju i naše znanje kako bismo napravili najmoderniju agenciju u regionu. U planu su velika finansijska ulaganja kao i otvaranje televizije Tanjug“, poručila je Manja Grčić.

  Izvor: Tanjug

  Foto: Screen Shot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE