Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jesenja inspiracija za čitanje

  Tokom jeseni obično smo u potrazi za izdanjima koja će nas inspirisati, ispuniti i osnažiti. Donosimo vam predloge za čitanje Finesa izdavaštva u kojima ćete uživati.

  „To nikad neće upaliti”

  Ukoliko tražite inspiraciju da svoju ideju pretvorite u uspešan posao, ne tražite dalje od knjige „To nikada neće upaliti”, Marka Randolfa, suosnivača i prvog CEO-a Netfliksa. Ovaj zadivljujući memoar vodi čitaoce na Randolfovo putovanje od ideje do realizacije, kroz postignute trijumfe, neuspehe i lekcije naučene na tom putu.

  Otkrijte kako se kretao u nepredvidivom svetu startapova, pronašao inovativna rešenja za uobičajene probleme i, na kraju, izgradio jednu od najuspešnijih kompanija na svetu.

  „Burnout”

  Da li ste se nekada zapitali kako da izbegnete „burnout” pre nego što vas stigne i kako da izađete iz ciklusa stresa ukoliko se nalazite u njemu? Ovo su neka od pitanja sa kojima se većina nas sigurno susreće i češće nego što bismo želeli. Kako se izboriti sa sindromom izgaranja i naučiti kako da se aktivno odmorimo – saznaćete u istoimenoj knjizi, koju vam donose autorke Emili i Amelija Nagoski, koje su svoje živote posvetile istraživanju ljudske prirode, ponašanju i emocijama.

  „Vožnja života”

  Ova knjiga vam donosi fantastične lekcije o biznisu, zanimljiv lični put Roberta Ajgera, kao i uspon nama danas poznatih giganata iz sveta zabave, kao što su kompanije ABCDisneyPixarMarvel21st Century Fox. Knjiga koja će vam držati pažnju od početka do kraja, uz sjajan narativ Roberta Ajgera, koji je među ovim stranicama uspeo da stvori savršen balans između ličnog i profesionalnog.
  Sjajna prilika da zavirite u poslovanje najvećih kompanija na svetu, u donošenje odluka na nivou 200.000 zaposlenih i posmatrate svet zabave iz ugla jednog od najvećih lidera 21. veka.

  „Atomske navike”

  „Atomske navike” obično dobijaju komentare koji počinju: „Mislio/la sam da je ovo samo još jedna od onih knjiga o samopomoći, jer se obično tim putem ne može doći do suštine problema.” „Atomske navike” su to promenile. Glavni argument ove knjige jeste da vaš identitet proizilazi iz vaših navika – a to je ono što je suština bilo kog problema ili prepreke. Najefikasniji način da promenite svoje navike jeste da se ne fokusirate na ono što želite da postignete, već na to ko želite da postanete.

  Izvor: BIZLife Magazin

  Foto: Finesa/Freepik

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE