Jesen budi dinamiku

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jesen budi dinamiku

  Jesen inspiriše na promene, a prvo mesto u kojem se najradije menjaju stvari jeste dom. Možete da počnete od dnevnog boravka, u kojem se provodi najviše vremena. Neka vam inspiracija budu tople boje drveća, bakarna, zlatna, ružičasta i smeđa boja lišća, a idealan predlog krupnijeg komada nameštaja je ugaona garnitura GRANADA . Garnituru dodatno možete upotpuniti jastučićima u jesenjim bojama, a u jesenje ambijente sjajno se uklapaju i karirani dezeni, što se može videti na primeru dekorativnog detalja na klub stolu SARDINIA, koji svojim drvo dekorom doprinosi toplini ambijenta.

  Slična pravila se mogu primeniti i u kreiranju trpezarijskog prostora u domu, bez velikih odstupanja u bojama, osim u boji zidova, gde je ambijent trpezarije dodatno istaknut tapetom u dekoru drveta.  Trpezarijski sto TOR, koji predstavlja kombinaciju metalne konstrukcije i drveta tople nijanse, može biti odličan za centralno mesto u trpezariji, a u ambijent se, kao predstavnice retro stila, odlično uklapaju i trpezarijske stolice HTC-316.

  Vaš omiljeni kutak u domu možete upotpuniti crnom foteljom BARSELONA pored zida dekorisanog zelenim tapetom i naturalnim printom, ali i dekorativnim jastucima u bojama jesenjeg lišća. Granje sa suvim lišćem u nekom ćupu, dodatno dekorisano zlatnim ili bakarnim sprejom, dodaće otmenost kutku, a elementi dekora u vidu imitacije krzna u jesenjim ambijentima su uvek dobrodošli.

  Dodatnu dinamiku u prostor možete uneti jesenjim fotografijama ili audiovizuelnim prikazima vatre u kaminu koje ćete pustiti na TV uređaju. Pucketanje vatre svakako opušta, a TV polica CORDOBA u toplom drvo dekoru, smeštena na crveni zid, odlična je podloga za neki od takvih prizora.

  Svakako ne treba zaboraviti ni to da je jesen vreme kada sobno bilje sa terase treba vratiti u sobe i oživeti male oaze u ambijentima. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da uživanju u hladnim danima doprinesete i mirisnim svećama sa mirisom citrusa ili vanile, mirišljavim štapićima sa mirisom cimeta, pa i mirisom dunja sa ormara. Sada kada ste ambijent uredili u jesenjem duhu, ostaje vam samo da se prepustite jeseni i u potpunosti uživate!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE