Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVE DANA: Vukša vs. Vesić u epizodi „GSP i SNS“

  Za veliki predizborni miting u Kombank areni u petak, Srpska napredna stranka iznajmila je i autobuse GSP Beograd, a aktivistu Filipa Vukšu nije mrzelo da broji autobuse oko arene

  Iz saobraćajnog pogona Novi Beograd je za potrebe mitinga, izdvojeno 18 vozila, iz pogona Karaburma 17 vozila, a iz pogona Zemun 8. GSP Beograd, zaista, ima organizovano iznajmljivanje vozila i ono se ogleda u tome da vi možete da iznajmite jedno dva, do pet vozila, ali ne možete da iznajmite 43, usred radnog dana, usred špica kada treba da ih je najviše na ulicama. Osim što su sa pojedinih linija skinuta vozila, ona koja treba da se uključe isključivo u toku trajanja jutarnjeg, odnosno popodnevnog špica nisu uključivana.

  Utisak gradskog menadžera Gorana Vesića je, ipak, drugačiji

  Grad iznajmljuje autobuse svakome ko želi da ih plati. Koliki je broj autobusa – ne znam, takve informacije možete da dobijete u Sekretarijatu za javni saobraćaj. Naravno da gradski saobraćaj nije trpeo i to je jedna zlonamerna insinuacija koja zaista ne stoji. Mi iznajmljujemo one autobuse koji su u rezervi.

  Izvor: N1

  Foto: FB, Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE