IZJAVA DANA: "Vučiću, nastrano je da se potpisuješ kao Vladanka"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: “Vučiću, nastrano je da se potpisuješ kao Vladanka”

  Društvene mreže postale su ring za obračunavanje političkih protivnika, a poslednji u nizu “fajt” dogodio se na Tviteru između Sava Manojlovića, člana organizacije “Kreni-promeni” i “Vladanke” koja je zadužena za vođenje naloga SNS-a na ovoj socijalnoj platformi.

  Manojlović je najpre rekao kako je “bolje uzeti novac na projektu od Rokfelera, nego srpski novac davati Klintonovima”, reagujući time na insinuacije Aleksandra Vučića da prima novac od Rokfelera, kada javila šefica naprednjačke propagande, Vladanka.

  “Pacovčiću lažljivi, Savo Manojloviću, pokaži samo jedan dokaz da je Vučić dao bar jedan dinar Klintonu. Učestvovao je na njegovom skupu da bi, kao i uvek, branio Srbe i Srbiju, što je za tebe viša matematika, jeftini projektu Rokfelera”, napisala je Vladanka na Tviteru.

  Ipak Manojlović joj (mu) nije ostao dužan: “Poštovani gospodine Vučić, kada muškarci oblače žensku odeću, to je njihova privatna stvar. U političkom smislu je, međutim, malo nastrano kada predsednik Republike ne sme da piše sa svog naloga, već to čini sa naloga stranke i potpisuje se kao Vladanka. Svako dobro”, napisao je on.

  IZJAVA DANA: Vesiću, ne pratiš me, ne dam glas Vučiću! “Zapratio”

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE