Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: U čemu je Jelena Đoković pronašla smisao

  Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković, objasnila je zbog čega je njen modni stil toliko sveden i reklo bi se, običan, iako se zna koliko novca poseduje ovaj bračni par.

  Svako ima pravo da se iskaže. Ja sam toliko postala obično dosadna. Pronašla sam smisao u tome da pomažem na taj način prirodi. To je lepo. Ne kupujem više kao što sam kupovala. Nosim džins koji ima nekoliko godina, nosim jednu te istu majicu, volim da imam uvek istu frizuru, ne koristim šminku. Postala sam dosadna, ali sam sa ovakvim izborom doprinela nečemu… Nisam ja nužno u pravu, ja samo idem nekim svojim putem, ovo meni odgovara. Puna sam samopouzdanja, izgleda kao da sam ja skroz u pravu! (smeh) Ja tako pričam, ma… Volim sebe, sve tako pričam sa strašću nekom, ne znam. Verujte mi, ja prekosutra mogu da se predomislim. Mogu da kažem: „Ma, ne, ovo nije za mene“. Sve radim sto posto. I radim sto posto i da se predomislim

   

  Izvor: Nova.rs

  Foto: YT/Screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • ИВАНА

   Pesnik Ljubivoje Ršumović o tome kako vidi ovu takozvanu novu “novoj normalnosti” i Srbiju u vreme pandemije ЗА РАЗЛИКУ ОД ЈЕЛЕНЕ И ОНИХ КОЈИ СУ ДАЛЕКО ОД НАШЕ РЕАЛНОСТИ Ljudi umiru, a na televiziji pevaju polugole pevačice i poluzgodni pevači, trešte talambasi, vrište voditeljke i davitelji, pardon – voditelji. Javljaju da niko ne može da skine sa ekrana skandalozne farme i rijaliti gluposti. Glumci se snebivaju, ali priznaju da imaju sve manje posla. Njih bar puštaju da to kažu, a ostali radni narod, koji takođe ostaje bez posla i bez šansi da nekako preživi ovo zatvoreništvo, teše šarenim lažama. Narod je uplašen. Prave ga ludim, terajući ga da se raduje vakcini, koja ne postoji, jer se još nije iskrčkala u laboratorijama. A i kad se iskrčka, srpski narod, taj faktor rizika i nestabilnosti na zapadnom Balkanu, neće je dobiti. Ili hoće, kad se zadovolji sedam-osam milijardi drugog naroda na planeti. I ja sam uplašen. Više za svoje pleme nego za sebe. A u strahu su velike oči, pa sam možda ponešto i preuveličao. Ali, morao sam. U samoobmani i samoodbrani.

  • Snežana

   Jelena Đoković je jedna normalna, pametna i zdrava osoba koja bi trebalo da imponuje mladim ženama i da se ugledaju na nju.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE