Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA PLUS: Ana Brnabić, prvi put kao mandatar

  Kandidat za premijera Ana Brnabić, u svojoj prvoj izjavi nakon što je predsednik Aleksandar Vučić predložio za mandatara, istakla da joj je čast, ali i da je svesna odgovornosti koju preuzima.

  Brnabić je rekla da je prihvatila kandidaturu koju je dobila od Predsednika Srbije i da počinje da radi na ekspozeu i sastavljanju Vlade. Ona se zahvalila predsedniku na ukazanom poverenju i istakla da joj je čast, ali i da je svesna odgovornosti koju preuzima.

  „Želim da zahvalim Predsedniku na ukazanom ogromnom poverenju da vodim Vladu Srbije i nastavim reforme sa nesmanjenom posvecenošcu i snagom“, rekla je Brnabić u prvoj izjavi za javnost nakon što je predsednik Srbije predložio za mandatara.

  Ona je istakla da je čast služiti svojoj zemlji. „Ja ću, ukoliko me Skupština izglasa, Vladu voditi posvećeno i odgovorno, a svoj posao ću raditi pošteno i sa ljubavlju. Svesna sam odgovornosti koju preuzimam jer treba da nasledim pravog lidera, kao i obaveza prema građanima koji očekuju da rezultate rada Vlade osete kroz bolji kvalitet života“, istakla je Brnabić u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

  Važno je da se rad na projektima nastavi i ja sutra svakako idem u Vrnjačku Banju u ranije dogovorenu posetu. Idem da proverim kako funkcioniše sistem kojim smo povezali podatke šest državnih institucija koji omogućava da država bude servis građana, istakla je Brnabić.

  Započeti poslovi moraju da se završavaju, a ja sam poslednjih meseci posvećeno radila na tome da Srbiju uvedemo u red modernih država u kojima državna uprava radi efikasno i u funkciji građana.

  Lično ću se angažovati da svi zajedno radimo na ciljevima koji su veći i važniji od svih nas pojedinačno, poručila je Brnabić.

  Izvor: Telegraf, Tanjug

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE