Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Željko Mitrović, zadruga

  IZJAVA DANA: Otvoreno pismo REM-a „satiričaru, ludom Žeksu“

  Predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić uputila je otvoreno pismo vlasniku TV Pink Željku Mitroviću, nakon što je prethodno REM naglasio pod kakvim uslovima sadržaji generisani veštačkom inteligencijom mogu da se emituju, a Mitrović te smernice protumačio kao zabranu.

  U nastavku možete pročitati sadržinu pisma Zekić koju prenosimo integralno:

  „Poštovani gospodine Mitroviću,

  Upotreba savremenih tehnologija mora biti kontrolisana i svrsishodna, što Vi sa svojim centrom za razvoj digitalnih virtuelnih video tehnologia (DVVC) vrlo dobro znate. Isto kao i što znate, da bez obzira što izigravate Boga, pravila i procedure moraju da budu iste, pa i za Vas, koji se ovih dana potpisujete kao satiričar, ludi Žeks!

  Iz Vašeg saopštenja shvatili smo nekoliko stvari i ozbiljno se zabrinuli:

  Prvo, da će uskoro da se pojave Stevan Sremac i Branislav Nušić, i da će da gostuju na Hit tvitu.

  Drugo, da posedujete tehnologiju koja vraća iz mrtvih, ali, nema brige, ima nade i za mas obične smrtnike, pošto će ostatak čovečanstva tom tehnologijom ovladati za nekih tri do šest meseci.

  Treće, da ste željni putovanja na Mesec, gde ćete sa Sremcem, Nušićem i ostalim slobodnim duhovima da se borite protiv inkvizicie i srednjeg veka.

  Sve zajedno, u prve dve stavke ne možemo da Vam pomognemo, a kada je reč o trećoj, preporučujemo da nikako ne idete ruskom Lunom, bolje da probajte dronom.

  I jedino je važno da shvatite, ovde, ili na Mesecu, da REM mora da postavlja neke granice, pogotovo onim idejama koje nas, sve zajedno, izbacuju iz svake orbite.

  I to ćemo nastaviti da radimo, gde god bili i Vi, i Nušić i Sremac i svi ostali slobodni duhovi.

  I slobodno uživajte. Što bi rekao Sremac: ‘I mesečina može biti pogled na svet’“, navodi se u pismu koje potpisuje Olivera Zekić, predsedncia saveta REM-a, prenose domaći mediji.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE