IZJAVA DANA: Odlomak iz novogodišnje poslanice Ramba Amadeusa

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Odlomak iz novogodišnje poslanice Ramba Amadeusa

  Rambo Amadeus objavio je svoju novu, “Kilo i Eko tzarsku Poslanicu povodom ulaska u 2022 godinu” u kojoj, između ostalog, poručuje da nije pandemija korone najveća opasnost koja se nadvila nad svetom. Za izjavu dana smo izdvojili početak i kraj njegove poslanice.

  Pandemija paušalnih, površnih, odokativnih, lažnih informacija, već neko vreme anesteziraju naš zdrav razum tako da više ne možemo da odredimo šta je istina, šta laž, šta je dobro, šta je korisno, šta štetno, ko je dobar, ko loš, ko je ličnost za poštovanje a ko bitanga koja zaslužuje samo prezir i ignorisanje. Kada na tu “infodemiju” dodamo cunami idiotizama koji nas preplavljuje sa društvenih mreža, kombinovan bojnim otrovom koji bljuju šund mediji, za posledicu imamo da ljudi danas u glavnom misle – kako je čitav svet pokvaren, loš, zao, pa i ako se pojavi neko ko svojom čistotom na tren zasvetli u toj tmuši, brzo bude uvaljan u medijsko blato, prosto da bi se uklopio u generalnu sliku.

   

  Ako imate samo jednu želju, možda se ne ostvari, ali ako ih imate 200, povećavate šansu da se neke od njih ostvare, to je matematika, nije nikakva magija. Na kraju, Vama želim ono što vjerujem da želite i sami – želim vam zdravlje, pamet, snagu i živce da uspešno upravljate svojim životima i svojim željama. A želim nam svima malo rešenosti da sredinu u kojoj živimo učinimo zdravijom, prijatelje koji nas okružuju srećnijima, a društvo organizovanijim, efikasnijim, pravednijim i prije svega – pristojnijim.

   

  Sretna vam, zdrava i pametna nova 2022 Godina!

  Izvor: BIZLife, Nova S

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE