Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Goran Vesić

  IZJAVA DANA: Došlo vreme vaskrsa – posle ove čestitke Vesiću „ne gine“ funkcija

  Na jučerašnji dan, pre četrnaest godina osnovana je Srpska napredna stranka. Dobar deo osnivača SNS, reformisanih radikala u međuvremenu nestao sa javne političke scene. Njih su uglavnom zamenili neki novi ljudi, preletači, koji su u SNS došli iz nekih drugih stranaka. Među „novim“ ljudima je i Goran Vesić koji je na svom Fejsbuk profilu u „punom sjaju“ čestitao rođendan SNS.

  Za skoro deceniju i po postojanja Srpska napredna stranka je postigla uspeh koji nije imala nijedna politička partija u modernoj istoriji Srbije. Postali smo najveći i najorganizovaniji politički pokret u ovom delu Evrope.
  To ne bilo moguće da nismo snažno verovali u našu političku misiju i ideje koje zastupamo. Kao i da nas ne vodi predsednik Srbije i naše stranke Aleksandar Vučić, najuspešniji političar u modernoj istoriji Srbije.
  Vučić je političar koji razume da možete da imate najbolju političku ideju ali da, ako nemate tim i snažnu stranku iza sebe, tu ideju nećete moći da ostvarite. Zato Vučić neumorno radi za svoju stranku razvijajući i unapređujući organizaciju koja mora da bude jaka kako bi reformisali Srbiju.
  Zahvaljujući Vučićevoj hrabrosti, snazi i odlučnosti ali i veri svih naših članova u njega i svoju stranku Srbija se nalazi na putu da postane bogata i uređena država u kojoj ljudi žele da žive.
  Veliki put je za nama, ali još veći put nam predstoji. Da parafraziram jednog svog prijatelja: neće biti spavanja. Ne možemo da budemo najbolji a da spavamo. Došlo je vreme vaskrsa Srbije a ono traži hrabre i odlučne ljude kao što su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka.
  Našem predsedniku Aleksandar Vučić i svim članovima naše stranke koji šire naše političke ideje od vrata do vrata kao i simpatizerima Srpske napredne stranke, želim srećan 14 rođendan naše partije. Da budemo uvek tu jedni za druge, da ostanemo vredni, hrabri i posvećeni izgradnji bolje budućnosti naše Srbije!
  Živela Srpska napredna stranka!

  Izvor: BIZLife, Danas

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE