Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Branko Kockica u carstvu u kome (ne) caruje drugarstvo (VIDEO)

  Jučerašnji dan obeležila je konstiturivna sednica Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda na kojoj je glavnu ulogu imao junak mnogih detinjstava, Branislav Milićević, poznatiji kao Branko Kockica. Ipak, moglo bi se reći da je ono što je na sednici uradio, potpuno suprotno od lepog ponašanja kojem je učio decu.

  Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak Branka Kockice, inače odbornika SNS-a, koji verbalno napada članicu komisije pokreta Ne davimo Beograd i koalicije MORAMO, a zatim ih i gađao dnevnim redom i materijalima za pripremu sednice.

  Pokazujući zgužvani materijal kojim ih je gađao odbornik Srpske napredne stranke, članica komicije Olga Manojlović Pintar je na sednici Komisije izjavila:

  “Ovo je vaš odnos prema komisiji koja treba da postavlja imena ulica i spomenike u Beogradu. Ovo ćemo sačuvati za muzej. Ovo je jedan eksponat koji Narodni muzej može da prikaže, kako se odnosi član komisije za spomenike i imenovanje ulica prema svojoj funkciiji. O kako odgovornom odborniku se radi.”

  Privremeni presedavajući Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica Branko Milićević Kockica je mene i Olgu Manojlović Pintar pri ukazivanju na proceduralne greške i na diskusiji oko dnevnog reda prekidao, omalovažavao i vređao da bi na kraju izgužvani dnevni red bacio na nas pic.twitter.com/eMjHAGlhjn

  — Natalija Simovic (@dizzymissie) August 24, 2022

  U saopštenju, koje je ovim povodom objavila odbornička grupa MORAMO piše:

  “Milićević je, kao najstariji odbornik, predsedavao prvom sednicom Komisije i bio je vidno iznerviran jer smo trazile reč i obrazlagale neslaganje sa dnevnim redom i odlukama koje nam se nameću uz nepotpun materijal, što je izgleda praksa svih gradskih službi i insittucija do sada“, izjavila je Natalija Simović, gradska odbornica Ne davimo Beograd i odborničke grupe MORAMO.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE