Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: A onda je Jovana, žena, rekla ovo

  Na protestu nazvanom „Decu vam ne damo“, čijih je nekoliko stotina učesnika protestvovalo zbog obavezne vakcinacije i krađe dece, apsolutno je „dominirala“ liderka pokreta Živim za Srbiju Jovana Stojković koja je pred skupom na neki način pravdala porodično nasilje:

  Tvrdi se da Srbi masovno tuku žene, ali razmirice su deo života i braka, koji može dovesti do sazrevanja veze. Brojne muškarce žene optužuju na pravdi boga, zbog čega se mnogi očevi kao lavovi bore sa centrima za socijalni rad.

  Ekspresan odgovor stigao je od ministarke Zorane Mihajlović koja je i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost:

  Pitam se kako jedna žena može da opravdava nasilje nad drugim ženama i da ih stavlja na stub srama optužujući ih čak i da lažno svedoče da su žrtve nasilja? Poručila bih gospođi Stojković da ne omalovažava žene, jer da se žene nisu borile za rodnu ravnopravnost pitanje je da li bi i ona danas bila u politici. Žalosno je samo što svoj glas ne koristi da pomogne drugim ženama već ih ponižava. Ovakvi žalosni i maligni ispadi su neprihvatljivi i ne mogu zaustaviti naš put ka razvijenoj, modernoj Srbiji dostojnoj svih građana i građanki.

  Izvor: Danas, FoNet, BIZLife

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE