I STIL I ZDRAVLJE: Moderna žena brine o sebi (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  I STIL I ZDRAVLJE: Moderna žena brine o sebi (FOTO)

  Digitalno izdanje Perwoll Fashion Week-a nastavljeno je emitovanjem videa kojim je predstavljena najnovija kolekcija Marije Tarlać. Prikazana kolekcija sadrži sve elemente neophodne savremenoj ženi za različite situacije u kojima se može naći. Nezaobilazna mala crna haljina, mantili, sakoi, pantalone i kaputi modernog kroja ubrzo će se naći u garderoberima mnogih dama.

  U nastavku večeri videli smo specijalno editovane snimke revije dizajnera Predraga Đuknića, kao i revije Jači od straha koja je deo velike akcije sa ciljem podizanja svesti o značaju prevencije i ranog otkrivanja raka dojke.

  Prateći učesnike projekta, poznate ličnosti i vrhunske modne dizajnere, saznali samo ohrabrujuće podatke da je rak dojke bolest koja se u 90 odsto slučajeva završava pozitivnim ishodom, ako se otkrije na vreme, ali sa druge strane i činjenicu koja ukazuje na to da još uvek veliki broj žena nedovoljno vodi računa o svom zdravlju. U filmu poruke ohrabrenja šalju Jelena Gavrilović, Anastasija Đurić, Nevena Ignjatović, Tijana Krstić, Mina Softić, Mirjana Karanović

  Otvoren POP UP STORE – BFW CHOISE

  U okviru programa Perwoll Fashion Week-a u subotu 7. novembra u Ada Mall Shopping Centru  otvara se novi POP UP STORE – BFW CHOICE. U ovom concept store naći će se najbolji izbor dizajnerske odeće od preko 20 prestižnih domaćih dizajnera.

  BFW Choice predstavlja novi koncept prodaje baziran na ideji o održivosti razvoja domaće autorske mode. Cilj projekta jeste popularizovanje domaćih samostalnih dizajnera kroz različite Pop Up postavke. Između ostalog ideja je da se autorski modeli izmeste iz svojih baza – dizajnerskih radnji i ateljea, i tako postanu vidljiviji što širem auditorijumu.

  Ukoliko niste gledali premijerna emitovanja, snimke možete pogledati na youtube kanalu FashionWeekBelgrade.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Đorđe Tomić

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE