I opet DRAŠKO: Nakon nameštaja, Ćućunu ODUZEO i vatrogasnog "fiću" (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  I opet DRAŠKO: Nakon nameštaja, Ćućunu ODUZEO i vatrogasnog “fiću” (FOTO)

  Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković se nezaustavlja u svom “pohodu” protiv bahatosti i nepravilnosti u gradskim službama, a nova “meta” mladog gradonašelnika je šef odseka Civilne zaštite kojem, nakon nameštaja, oduzeo i službeni automobil.

  Nakon što je dan ranije podneo krivične prijave protiv nekoliko zaposlenih Gradske uprave, Stanivuković je obišao i gradsku Vatrogasnu službu, a među vatrogasnim vozilima zatekao je i jednog “Fiću”.

  Kako je na svom Fejsbuk profilu napisao, ovaj automobil, za koji on tvrdi da ne može nikako služiti za potrebe Vatrogasne službe, kupio je, o trošku Grada, šef Odseka za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice Banjaluke Mladen Ćućun za članove svoje porodice.

  Stanivuković, koji Ćućuna pogrdno naziva “Ćućun XIV”, aludirajući time na francuskog kralja Luja XIV, koji je bio poznat po luksuznom životu, rekao je da će ovaj automobil biti prodat, a novac vraćen građanima.

  “Neverovatno, ali Ćućun XIV je ovaj automobil kupio za potrebe vatrogasaca i njihove službe, a koristili su ga članovi njegove porodice. Ovaj automobil, kao i nameštaj, ići će na licitaciju, a novac će biti vraćen građanima. Ovakvi ljudi više ne mogu biti zaposleni u Gradskoj upravi”, napisao je Stanivuković na Fejsbuku.

  Невјероватно, али Ћућун XIV је овај аутомобил купио за потребе ватрогасаца и њихове службе, а користили су га чланови…

  Posted by Драшко Станивуковић on Уторак, 02. фебруар 2021.

  Izvor: BIZLife, Agencije

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE