Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hronična boljka: Ponovo vade kocke na Trgu republike

  U ulici Vase Čarapića, u centru Beograda, u petak je obustavljen saobraćaj zbog početka vađenja popucalih i potonulih kocki.

  Iz Sekretarijata za javni prevoz saopštili su da će saobraćaj biti zatvoren do 12. februara do 4 časa.

  Zbog toga se privremeno ukidaju trolejbuske linije 28 i 41, a pojačava se trolejbuska linija 40. Trolejbusi sa linije 29 će saobraćati na skraćenoj trasi od Trga Slavija i nosiće oznaku 29L.

  Autobusi sa linije EKO 2 će saobraćati na skraćenoj trasi od Trga Slavija prema Beogradu na vodi i nosiće oznaku EKO2L.

  Autobusi sa linije 31, kao i sa noćnih linija 29N, 31N i 33N i minibus linije E9, će saobraćati na skraćenoj trasi od stajališta „Trg republike“ u Kolarčevoj ulici.

  Od rekonstrukcije Trga republike, koja je koštala više od osam miliona evra i trajala godinama, kocke su premeštane bar tri puta.

  Obnova je trajala zvanično od avgusta 2018. do avgusta 2019. godine, kada su završeni radovi na temeljnoj rekonstrukciji Trga, urađene su pešačke zone, postavljena je kontaktna mreža i kocke na ulici.

  Nedugo zatim, usledile su žalbe vozača motornih vozila i kocke su morale da budu okrenute na drugu stranu. Nakon toga, kocke su počele da tonu i da pucaju, zbog čega su rađene sitne popravke, ali one nisu urodile plodom.

  Izvor: Agencije

  Foto: screenshot, Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE