Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  HOTELI MK GRUPE na najvećoj regionalnoj hotelskoj konferenciji – ADRIA HOTEL FORUMU

  Hotel Grand Kopaonik i Kempinski Hotel Adriatic ove godine bili su zlatni sponzori vodeće međunarodne hotelsko – investicione konferencije u regionu, Adria Hotel Foruma koja se održala 15. i 16. septembra u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu. Nakon više od godinu i po dana pauze, ponovo su se na jednom mestu uživo okupili međunarodni i regionalni investitori zainteresovani za ulaganje u region jugoistočne Evrope, kao i predstavnici hotelskih brendova, finansijskih institucija, hotelijeri, konsultanti, arhitekte i advokati. Centralna tema ovogodišnjeg devetog izdanja AHF-a “Let’s reimagine our future”, osmišljena je u cilju podsticanja dijaloga o uticaju klimatskih promena na industriju, novim investicionim prilikama i predviđanjima za 2022/23. godinu, inovacijama koje mogu učiniti ulaganja održivim i profitabilnim, što pojedine zemlje u regionu preduzimaju kako bi podstakle ponovno pokretanje turizma i investicija, kao i ko će u budućnosti finansirati razvoj hotelijerstva.

  Posebnu pažnju izazvao je panel „Otpornost i svetla mesta regije“ na kome se govorilo o investicijama i potencijalima regiona, a u okviru koga je učestvovao i generalni direktor Kempinski Hotela Adriatic, Željko Stašević. Stašević se tokom izlaganja osvrnuo na glavne aktivnosti MK Grupe u regionu, ističući investicije u hotelu Grand Kopaonik i Kempinski Hotelu Adriatic. Poslednjeg dana konferencije klaster generalni direktor Kempinski Portoroža, Kai Bahrens fokusirao se na potencijale Slovenije u okviru panela “Fokus na Sloveniji”.

  AHF je vodeća konferencija u jugoistočnoj Evropi koja okuplja sve relevantne aktere, uključujući međunarodne stručnjake, predsednike i članove odbora najvećih regionalnih i svetskih hotelskih kompanija, ministre, investitore, predstavnike institucija, konsultante, arhitekte, pravnike i druge stručnjake. Do sada AHF je okupio više od 1800 učesnika, 250 panelista, 100 okruglih stolova i prezentacija i više od 150 partnera.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE