Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako da uredite hodnik i maksimalno iskoristite ovaj prostor

  Prilikom uređenja enterijera, hodnik je često deo doma koji zanemarimo i posvetimo mu najmanje pažnje. Zapravo, može se veoma praktično iskoristiti. Hodnik je i prva prostorija prilikom ulaska u dom. Stoga je važno da ostavi lep prvi utisak. U nastavku delimo sa vama praktične ideje za uređenje hodnika, kako biste maksimalno mogli da iskoristite ovaj prostor.

  Najčešći slučaj je da se na hodnik nastavlja predsoblje i u tom slučaju se treba opredeliti za nameštaj koji je prikladan za predsoblje. Nećete pogrešiti sa komadima iz kolecije VALENCIA, koja nudi pet različitih elemenata za idealnu kombinaciju u vašem predsoblju.

  hodnik Valencia

  hodnik Valencia

  Za savršeni izgled predsoblja možete kombinovati element predsoblja VALENCIA P2 OG, čija se unutrašnjost sastoji od nosača vešalica i tri police za odlaganje, element predsoblja VALENCIA KOM sa praktičnim zatvorenim segmentom za odlaganje obuće i element predsoblja VALENCIA CIV.

  Element predsoblja VALENCIA P2 OG je odličan izbor ukoliko u hodniku nemate dovoljno prostora da dodate odgledalo, koje pored osnovne namene stvara i iluziju većeg prostora i korisno je u uskim hodnicima.

  Za boju zida možete odabrati popularnu “avokado zelena” nijansu. Pružiće dovoljno svetlosti i kolorita. Takođe, savršena je podloga za sistem VALENCIA u kombinaciji artisan hrasta, opak bele i bele mat folije.

  Ukoliko hodnik nije dovoljno dugačak, možete ga vizuelno produžiti drvenim letvicama. U dodatom prostoru smestite manju komodu, cipelarnik ili otvorenu policu, u zavisnosti od vaših potreba.

  Ispred drvenih letvica, koje će produžiti kako hodnik, tako i dnevnu sobu, smestite cipelar CLIF koji je oplemenjen bogatom teksturom drveta. Uz njega se sjajno uklapa i otvorena polica VKS-80062 koja je idealna za izlaganje omiljene dekoracije, uspomena i ramova. Oba elementa su veoma praktična, a pritom ne zauzimaju mnogo prostora.

  cipelar CLIF

  cipelar CLIF

  Ukoliko na raspolaganju imate više prostora, hodnik može biti odličan prostor i za skladištenje i odlaganje raznih stvari i sitnica

  Za uredan izgled vašeg hodnika odličan je garderober GALICIA 220 POG u kojem će sve nagomilane stvari biti uredno spakovane i sortirane. Za dodatno odlaganje stvari dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu komodu DUERO 3K2F, koja pored zatvorenih polica ima i dve fioke, pa ćete sve nesortirane sitnice moći da odložite u njih, a površinu komode možete dekorisati raznim sitnicama.

  garderober, Forma Ideale

  garderober, Forma Ideale

  Ukoliko imate vrlo malo dostupnog prostora, razmislite o manjoj uskoj komodi ili cipelaru. Oni mogu da obezbedi prostor za ključeve, poštu, zajedno sa manjim stonim lampama i ukrasnim predmetima. Klupa ili par stolica takođe mogu biti praktično rešenje. Biće i sjajno mesto za spremanje za izlazak iz kuće.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Forma Ideale / Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE