Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  gubitak prihoda

  „Hladan tuš“ pred letovanje: Poskupljuje trajekt u Boki Kotorskoj

  Rast cene goriva uticao je na poskupljenje mnogih proizvoda i usluga, a sa najavom novog skoka cena, vrlo je moguće da će poskupiti i trajektni prevoz na liniji Kamenari-Lepetane, piše Novski portal.

  U DOO Pomorski saobraćaj analiziraju celokupnu situaciju i smatraju da nije dobro svako malo menjati cene. Potrebna je, kako kažu, strpljiva i promišljena odluka, mada, kako se stvari odvijaju povećanje cena se čini neizbežnim.

  „Opšte je poznato da porast cena goriva lančano utiče na rast cena mnogih drugih proizvoda i usluga. Tek treba videti kakve će ukupne, multiplikativne posledice povećanja cena goriva biti“, ističu za Novski portal iz ove kompanije.

  Menadžement sa velikom pažnjom prati kretanje cena ovog energenta, kao i njegovu dostupnost na tržištu, ali i cene ostalih inputa, kao i ukupnu ekonomsku situaciju u zemlji i šire.

  Postojeći cenovnik trajektnih usluga nije se menjao od 2013. godine.

  Karte za prelazak s jedne na drugu stranu zaliva jednim od šest trajekata Pomorskog saobraćaja koštaju: za bicikl jedan evro, motorcikl – dva evra, automobil – 4,5 evra, putnički kombi – osam evra, teretni kombi, minibus – devet evra, kamion preko 5t – 12,5 evra, autobus – 15 evra, šleper – 22 evra, specijalna vozila – 25 evra.

  Plovidba trajektima za pešake je besplatna.

  Izvor: CdM

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE