Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  nikola tesla

  Grčka kompanija ulazi na beogradski aerodrom

  Grčka kompanija GoldAir Handling registrovana u Srbiji objavila je oglase za više otvorenih pozicija za poslove opsluživanja putnika na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“.

  Konkursi za posao otvoreni su do 4. avgusta. Objavljivanje tih oglasa predstavlja prvo javno zabeleženo širenje neke kompanije u ovom domenu na aerodromu „Nikoli Teslia“ od odluke Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije, 10. jula, da stavi van snage ograničenje broja kompanija koje će se baviti zemaljskim opsluživanjem aviona (hendlera).

  Beogradski aerodrom i kompanija Sky Partner i dalje su jedini koji pokušavaju da na vreme razvrstaju hiljade torbi dnevno na beogradskom aerodromu, piše Tango Six.

  Portal je naveo da, iako objavljivanje velikog broja otvorenih pozicija odjednom nesumljivo predstavlja najveće širenje neke hendling kompanije od odluke 10. jula, ipak se ne radi o poslovima koji neposredno opslužuju putničke avione kada je u pitanju prtljag. Stoga je trka za još jednog većeg hendlera koji bi mogao, pored Belgrade Airporta i kompanije Sky Partner da pomogne Er Srbiji i dalje otvorena.

  Aerodorm Nikola Tesla, putnici, putovanje (Beta)

  GoldAir poseduje dozvolu DCV-a za opsluživanje putnika, prihvat i otpremu predatog prtljaga kao i prihvat i otpremu letelica na platformi. Međutim, kako Tango Six saznaje, oprema potrebna za otpremu prtljaga koju kompanija poseduje nije blizu raspoloživosti za korišćenje.

  „Ovo ostavlja još samo Menzies Aviation kao opciju koja se eventualno može dogovoriti sa Er Srbijom ukoliko se situacija sa beogradskim aerodromom ne popravi. Ukoliko se ta saradnja i uspostavi, gotovo je sigurno da se to neće dogoditi u ovoj letenjoj letačkoj sezoni“, naveo je Tango Six.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE