Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  goran vesić

  Gradonačelnik: Radovi u Beogradu samo noću i vikendom

  Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić poručio je da će se nastojati da se javno-komunalni radovi obavljaju noću, vikendima i van špiceva radi lakšeg funkcionisanja grada i kvalitetnijeg života građana.

  Gradonačelnik je u subotu kasno uveče obišao radove na asfaltiranju Ulice Marka Čelebonovića na Bežanijskoj kosi.

  „Želeo sam da upravo večeras pokažemo ono za šta ćemo se potruditi da od sada postane praksa. Ubuduće će sva naša javno-komunalna preduzeća a pre svega Beograd put, svi naši izvođači i podizvođači kada god mogu raditi u večernjim časovima, subotom i nedeljom jer ćemo time ubrzati proces završetka javnih radova, naročito presvlačenje ulica asfaltom“, rekao je Šapić.

  On je dodao da neće moći svi radovi da se obavljaju noću.

  Beta

  „Ali kada god se ukaže prilika biće tako jer se na taj način radi u svim civilizovanim zemljama i tako mora biti i u našoj metropoli, Beogradu. Beograđani moraju da imaju prioritet i učinićemo sve što je potrebno da rasteretimo gužve u saobraćaju pa čak i kad su ovakvi radovi u pitanju.“

  Pokušaćemo i da u jutarnjim i popodnevnim špicevima izbegavamo takve radove kada god to bude bilo moguće i u te svrhe ćemo imati posebnu komisiju u Sekretarijatu za saobraćaj koja će raditi na organizaciji gradilišta kako bi ljudima u tom delu grada gde se radovi obavljaju, olakšali funkcionisanje dok se radovi ne završe, kazao je on.

  Izvor: Agencije

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE