Gostovanje Cece Bojković koje se prepričava: "Ako treba da umrem, nek umrem"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Gostovanje Cece Bojković koje se prepričava: “Ako treba da umrem, nek umrem”

  Glumica Svetlana Ceca Bojković iznela je svoj stav o pandemiji koronavirusa u “Beogradskoj hronici”, a njene reči privukle su veliku pažnju na društvenim mrežama.

  Voditeljka joj je postavila pitanje kako se snalazi u “novoj normalnosti” što je poznatu glumicu podstaklo da govori o novim izrazima koji su zajedno sa koronavirusom ušli u naše života, a nju, kako kaže, veoma iritiraju.

  “Snalazimo se kako moramo. Prvo želim da kažem da je taj izraz “nova normalnost” jedan od 10 izraza koji me u ovoj situaciji u poslednjih šest meseci izuzetno iritira. Molim vas, šta je to? Oni koji moraju to da govore i koji proklamuju to nisu nimalo ironični. Normalnost je normalnost, nema tu nova ili stara”, rekla je Svetlana Bojković, a zatim je dodala da je zbunjuje značenje “socijalne distance”.

  “Drugo, kada smo kod toga, kažu: “socijalna distanca”. Šta je socijalna distanca? Postoji fizička distanca, socijalna distanca je nešto sasvim drugo. Znači tako neke fraze uđu u opticaj i one se tako ponavljaju”.

  Istakla je da je koronavirus veoma uticao na pozorište.

  “Mislim da je pozorište jedno od trenutno najugroženijih ustanova, jer je teško i glumcima i gledaocima u sali sa malom količinom vazduha”, rekla je poznata glumica.

  Ona se osvrnula i na preporuke Kriznog štaba.

  “Krizni štab nam saopštava razne kontradiktorne stvari, danas ovo, sutra ono, a onda stalna pretnja da će biti novih mera… Aman, pustite nas ljudi da dišemo, da dišemo i da živimo. Pa kad bude, biće. Ako treba da umrem, ja ću da umrem. Toliko od mene za danas”, zaključila je ona.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Eki

   Pametna i poštena žena koja se ne boji da kaže ono što misli. Svaka čast, postoje još osobe sa integritetom.

  • magdalena

   Nema problema, vi samo umrite, ali nemojte i mene da zarazite. U tome je poenta. Ako vam je život dosadio, ripnite sa mosta.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE