Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Goruće pitanje: Šta je sa novogodišnjom rasvetom u Beogradu?

  Jedno od glavnih pitanja koje se ovih dana provlači po društvenim mrežama i „muči“ stanovnike srpske prestonice je – Zašto još uvek nije počelo postavljanje novogodišnje rasvete u Beogradu?

  Prethodih godina, može se reći, da je postavljanje rasvete bilo prioritet, te je u oktobru prestonica uveliko bila okićena.

  Čak je 2018. godine postavljanje novogodišnje dekoracije počelo tri i po meseca pre dočeka, 11. septembra, što odslikava važnost ove tradicije o čemu je govorio i nekadašnji gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

  On je svojevremeno istakao da je Beograd evropska metropola i da moramo da budemo konkurentni, te da novogodišnja rasveta donosi nove turiste i zaradu Beogradu.

  O novogodišnjoj rasveti u srpskoj prestonici pisao je i britanski list Gardijan, što iz ugla ulaganja novca poreskih obveznika u nju, što iz ugla toga kada se postavlja i koliko dugo stoji nakon dočeka.

  Zbog svega ovoga ne treba da čudi zabrinutost Beograđana za ovogodišnju dekoraciju, a mi se nadamo da ćemo i na ovo goruće pitanje uskoro dobiti odgovor.

  Da li je vama neobičan Beograd bez novogodišnje rasvete u oktobru?

  Počelo postavljanje NOVOGODIŠNJE rasvete u Beogradu, na 26 stepeni

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE