Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Gde je Zorana Mihajlović zaradila svoju prvu platu

  Ministarka Zorana Mihajlović otkrila je za Kurir gde je zaradila svoju prvu platu. Kako kaže, to je bilo dok je bila student prve godine Ekonomskog fakulteta kada je radila u jednoj beogradskog zlatari.

  „Bilo je to 1988. godine, vreme nemaštine. Sećam se da se moja mama jako plašila što radim u zlatari jer je tada rat bio na vidiku, a kriminal cvetao. U to vreme počeli su i da obijaju zlatare i nije bilo naivno. Tu sam dobila prvu platu, mislim da je bila oko 300 maraka. Lepa je to bila zarada i sećam se da sam je potrošila na poklon mami, da se manje brine za mene,“ kaže potpredsednica Vlade.

  U intervju navodi i da je pre nego što je dobila poziv od Aleksandra Vučića, između ostalog radila i u predstavništvu „Loreala“, „Elektroistoku“, današnjoj „Elektromreži Srbije“,  u Vladi Srbije kao savetnica potpredsednika Miroljuba Labusa,  savetnica za energetiku tadašnjeg premijera RS Milorada Dodika, a posle doktorata na Ekonomskom fakultetu usledio je poziv današnjeg premijera, kaže Mihajlović za Kurir.

  Izvor: BIZLife/Kurir

  What's your reaction?

  Komentari

  • Branko

   Odkud 1988 nemastina? Jedno od lepsih vremena u mom zivotu...

  • milijana

   Predavala je na Megatrendu.

  • Emmilija

   Jadnica.

  • Endi

   Ako se dobro sećam 1988. godine nije bila nemaština, a njena zarada od 300 maraka je, za to vreme, veća i bolja od današnje zarade radnika u "uspešnim" fabrikama, supermarketima, stranim firmama. Mrzim ovakve romansirane intervjue, puni su neistine. Splačine!

  • Ljuba

   Novinarska greska, Zorana je radila kao student kod mene u zlatari i to 91 na 93g kada je rat vec uzimao maha i bila je izuzetna radnica i saradnik. S vi ostali negativni komentari su nepotrebni.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE