Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Galenika dobitnik nagrade za razvoj inovacija u zemlji i svetu

  U okviru 37. Međunarodne izložbe pronalazaka, novih tehnologija i industrijskog dizajna, Savez pronalazača Beograda je farmaceutskoj kompaniji Galenika dodelio Zlatnu plaketu sa zlatnom medaljom za doprinos razvoju i popularizaciji inovacija i inovativne delatnosti u zemlji i svetu.

  Nagradu je, na svečanom otvaranju Međunarodne izložbe pronalazaka, novih tehnologija i industrijskog dizajna ,,Pronalazaštvo – Beograd 2023’’, ispred kompanije Galenika primio Nenad Mirković, direktor sektora komercijalnih poslova.

  “Drago nam je da ova nagrada predstavlja još jedan dokaz posvećenosti Galenikinog tima inovacijama kao i jasnu ilustraciju odlučnih koraka kompanije da jača brend Galenike koji znači poverenje i kvalitet, kako u zemlji tako i na međunarodnim tržištima na kojima poslujemo. Svaka naša inovativna inicijativa, bez obzira na sektor ili oblast poslovanja, ima jednu zajedničku stvar. To je posvećenost ljudima i vernost zdravlju”, izjavio je Nenad Mirković, direktor sektora komercijalnih poslova u kompaniji Galenika.

  Nenad Mirković, direktor sektora komercijalnih poslova u kompaniji Galenika

  Nenad Mirković, direktor sektora komercijalnih poslova u kompaniji Galenika

  Pored nagrade, kompanija je u okviru izložbe predstavila i svoj proizvod Easy Skin gel

  Razvijen je u oviru Galenikine službe za istraživanje i razvoj. U pitanju je proizvod u obliku gela za koji ne postoji paralela na domaćem tržištu, odnosno proizvod sličnog sastava za datu indikaciju.


  O Savezu pronalazača Beograda

  Savez pronalazača Beograda (www.inventbg.org.rs) postoji od 1956. godine. Predstavlja jednu od najstarijih i najrenomiranijih institucija na ovim prostorima. Fokus mu je na unapređenju pronalazaštva, tehničko-tehnoloških, organizacionih i drugih inovacija. Savez je i član međunarodne federacije asocijacija pronalazača (IFIA, www.ifia.com). Između ostalog, Savez pronalazača Beograda aktivno učestvuje i doprinosi stvaranju i sprovođenju strategije tehnološkog razvoja zemlje. Pored toga, značajan segment delovanja je i obrada patentnih rešenja u cilju plasmana istih na tržište.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE