Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Forma Ideale 50 sadnica za Beograd

  Forma Ideale – 50 sadnica kao poklon za zeleniji Beograd

  Značaj zaštite životne sredine i pošumljavanja prepoznala je kompanija Forma Ideale, koja je zajedno sa građanima i svojim zaposlenima doprinela ozelenjivanju Beograda i podizanju svesti o važnosti održavanja sredine u kojoj živimo.

  U gradskom parku „Ušće“, na Novom Beogradu, posađeno je 50 sadnica, obezbeđenih zahvaljujući građanima, koji su se tokom maja i juna ove godine priključili akciji “Klikni i zalij naše zajedničko drvo”. Za svaki klik na kanticu za zalivanje na stranici Namestisvojdom.rs, Forma Ideale je donirala po 10 dinara za nabavku sadnica.

  Forma Ideale 50 sadnica kao poklon za zelenije BEograd

  Forma Ideale 50 sadnica kao poklon za zelenije BEograd

  „Drago nam je da smo danas imali priliku da doprinesemo boljoj i lepšoj životnoj sredini, budući da je odgovornost prema njoj obaveza svakog građanina zemlje, pa tako i kompanije koja posluje u njenoj zajednici. Imajući u vidu važnost i značaj očuvanja prirode i zdravlja nas samih, kao i koliko drveće i zelene površine utiču na kvalitet vazduha, zaposleni u kompaniji Forma Ideale danas su  posadili 50 sadnica u parku „Ušće“.  Svesni smo činjenice koliko zelene površine utiču na kvalitet života ljudi u urbanim sredinama, prečišćavanje vazduha i poboljšanje zdravlja, a svakako nam je cilj da i narednih godina kroz slične akcije budemo pravi partner zajednici u kojoj živimo i radimo“, izjavio je Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije.

  Forma Ideale kontinuirano sprovodi akcije ozelenjivanja parkova širom Srbije, u gradovima u kojima je prepoznata kao omiljeno mesto za kupovinu nameštaja za dom. Najveću pažnju i najpozitivniji efekat do sada izazvala je akcija sadnje „25 sadnica za 25 godina poslovanja“, sprovedena tokom 2020. i 2021. godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE