Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Forever Friends fondacija uručila donaciju porodilištu u Požarevcu

  Direktorka Forever Friends fondacije Iva Babović uručila je predstavnicima Opšte bolnice Požarevac 80 paketa za novorođene bebe. Reč je o prvoj u nizu aktivnosti koje će fondacija sprovesti kroz program Prijatelji budućnosti porodice.

  Podrška najmlađima, kao i njihovim roditeljima predstavlja najvažniju investiciju u zajedničku budućnost. Upravo zato Forever Friends fondacija pruža doprinos u vidu paketića skrojenih s ljubavlju za prve dane roditeljstva.

  “Presrećni smo što imamo priliku da naša najmanja, ali najvrednija blaga darujemo iskrenim znakom pažnje. Verujemo da ulaganjem u decu oblikujemo našu budućnost i stvaramo bolji svet, izjavila je Iva Babović.

  Forever Friends, humanitarna fondacija kompanije Fashion Company, od svog osnivanja u martu 2020. godine donirala je 120.000 evra kao pomoć u suzbijanju epidemije virusa COVID-19 u Srbiji i Crnoj Gori. Kao deo podrške da živimo odgovorno i solidarno, pazeći na sebe i druge, kreirane su pamučne maske za lice koje, pored zaštitne, imaju i humanu ulogu. Deset odsto prihoda od svake prodate maske u radnjama Fashion&Friends doniraće se u dobrotvorne svrhe.

  Više informacija o fondaciji i dosadašnjim projektima dostupno je na zvaničnoj internet stranici.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE