Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  FILM za sve marketinške sladokusce: „SEO The Movie“

  Verovali ili ne, pojavio se film o Search Engine Optimization (SEO). SEO (akronim za Search Engine Optimization) jeste proces dizajniranja, pisanja, kodiranja, programiranja i skriptovanja vašeg sajta u cilju boljeg rangiranja na pretraživačima. SEO ima zadatak da se kroz niz akcija obezbedi da sajt lakše dospe do strana Gugla i drugih pretraživača za ključne reči koje smo definisali a koje su u vezi sa sadržajem koji sajt nudi.*

  Ceo dokumentarac biće objavljen 20. juna 2017. godine. Film pokriva rane dane SEO-a, ali i sve oblasti koje se tiču ovog procesa, između ostalog black hat vs. white hat, kako je Met Kats (Matt Cutts) promenio industriju, istoriju Guglovih apdejta, jedinstvene i „masne“ priče pionira industrije, kao i komentare o budućnosti SEO-a, i to iz ugla vrhunskih umova industrije.

  Ono što je još zanimljivo je što se mogu čuti intervjui sa uticajnim ljudima iz različitih kompanija, kao i o uspesima, preprekama i strategijama koje su morali da koriste da bi stigli dovde gde su danas.

  U filmu govore i: Deni Salivan (Danny Sullivan), isped „Third Door Media i „Search Engine Land“, Rand Fiškin (Rand Fishkin), ispred Moz.com, Džil Valen (Jill Whalen), bivši direktor „High Rankings“, i mnogi drugi.

  *Definicija i opis SEO preuzet sa sajta Popwebdesign.net.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube/Printscreen

  Piše: N.V.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE