Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Feng Šui: Kako se rešiti nesanice i nemirnih noći?

  Feng šui vam može pomoći da bolje spavate. Kako? Prema ovoj filozofiji trebalo bi da imate dobar protok vazduha u sobi u kojoj spavate. Što znači da prostorija ne sme biti zagušljiva i pretrpana stvarima i ne smete držati ništa ispod kreveta.

  Feng šui, drevna kineska veština stvaranja optimalnog protoka energije u domu, nastala je pre šest hiljada godina u Kini, pa zaista vredi da poslušate mudrace kada je u pitanju najvažnija stvar za kvalitet života – dobar san.

  [preporucene_vesti ids=“343639,342589″]

  Naime, prema feng šuiju, stvari ispod vašeg kreveta mogu sabotirati vaš san.

  Stručnjak za feng šui i arhitekta Anjie Cho za „Mindbodygreen“ objašnjava da je posebno važno imati slobodnu energiju ili „chi“ koja vas okružuje kada ste u pasivnom stanju spavanja. Kada fizička smetnja stane na put, to može dovesti do nemirnih noći.

  „Na primer, ako imate cipele ispod kreveta, to može uzrokovati nesanicu, jer vaše cipele predstavljaju kretanje. Definitivno ne želite da imate ništa što može da izazove bujicu emocija, poput fotografija bivših partnera/partnerki ili bilo čega što je fizički oštro“, dalje dodaje Anjie Cho.

  Postoji puno dodatnih saveta za dobar san, poput uklanjanja velikih predmeta i slika koje vise iznad kreveta (zato što nose tešku energiju). Takođe, morate imati prostora da priđete krevetu i sa jedne i sa druge strane, naročito ako ga delite sa partnerom/partnerkom.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE