Fabrički list nekadašnjeg RTB Bor ubuduće i na kineskom

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Fabrički list nekadašnjeg RTB Bor ubuduće i na kineskom

  Nekadašnje štampano glasilo RTB-a Bor, a sada kompanije pod nazivom Zidjin Bor kuper (Zijin Bor Copper), list “Kolektiv”, ubuduće će izlaziti na srpskom, kineskom i engleskom jeziku, objavio je ovaj medij na svom sajtu.

  “Skupština privrednog društva ZiJin Bor Copper, na sednici održanoj u Beogradu 25. januara, donela je odluku o pružanju medijske usluge lista ‘Kolektiv’ i ova odluka je doneta u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima Republike Srbije”, navodi se u elektronskom izdanju ovog lista.

  Sadržaj lista “Kolektiv” će, kako je najavljeno, u dogledno vreme čitaocima biti ponudjen na dva jezika – na srpskom i kineskom, a višejezična strana će, za početak, biti samo naslovna konstrukcija tekstova.

  “Kolektiv” je najstariji fabrički list u Srbiji i neprekidno se štampa od 1947. godine.

  Izvor: Beta

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Komentari

  • "rtb bor"

   Najstarije fabričko glasilo u Srbiji “Kolektiv” RTB Bor ne izlazi od decembra meseca 2018. godine, kada je RTB Bor preuzela kineska firma Ziđin. Kada su videli da taj list je revija čelnika Spaskovskog u kojim je od prve do poslednje strane on i njegove glupave i namenske, a ne istinite, zamisli i izjave. Kinezi menjaju sadržaj lista i izdavače se na tri jezika. List “Kolektiv” do zajahanja Spaskovskog na čelu RTB Bor bio je zaista fabrički list, koji je pisao o pogonima RTB Bor, bili su i stručni i naućni tekstovi i pisao je o svemu što je interesantno za zapošljene. Od dolaska nezasitog Spaskovskog, ovaj list je prerastao u njegovu ličnu reviju u funkciji egoveličanja, hvalospevi i bajkolaži. Čak je pisao da je najveći biznismen i menadžer u svetu. Na žalost od te laži, RTB Bor je otišao u sunovrat, pa su ga vlasti poklonili kinezima. Ljudi se nadaju da će se vratiti onakav “Kolektiv” koji će pisati o firmi i istinitim rezultatima sadašnjeg Ziđin cooper Bor, alias RTB Bor. Željim da list vrati stari sjaj, obim i sadržaj koristeći “oštro pero”, a jedan primerak da se dostavlja Spaskovskom, da se ubedi koliko je lagao.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE