Evo zašto vaš CV ne bi trebalo da ima više od jedne strane (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Evo zašto vaš CV ne bi trebalo da ima više od jedne strane (FOTO)

  Recimo da imate mnogo radnog iskustva i obrazovani ste. Naravno, želite to da podelite sa svojim potencijalnim poslodavcem. Želite da mu stavite do znanja da ste baš vi sjajna osoba za taj posao. Ali, da li poslodavac ima kapaciteta da se bavi svakom radnom biografijom koja mu stigne? Ima li dovoljno pažnje za svakog kandidata koji, baš kao i vi, svojim CV-jem želi da kaže – “Ja sam prava osoba za vas!”

  elon-muskIlon Mask, jedan od najuticajnijih preduzetnika u tehnološkoj industriji, ima više od dve decenije iskustva u uspešnim startapovima, inovacijama, kompanijama… Koliko bi strana radne biografije bilo potrebno za sve to? Iz kompanije “Novoresume” kažu ne više od jedne!

  Oni su kreirali radnu biografiju za Maska da dokažu da “čak i najuspešnije karijere kao što je ova mogu da budu predstavljene na samo jednoj strani.”

  Ova kompanija smatra, a prenosi Business Insider, da sa pravim dizajnom i kreativnošću, ali i uz pomoć konciznosti, sva svoja iskustva možete da stavite na jednu stranu, i dokažete da ste “britka sablja” u poslu.

  Pogledajte:

  ilon-mask-cv

  Izvor: BIZLife

  Foto: FreeImages/PrintscreenNovoResume

  Piše: N.V.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE