Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Evo kako izgleda Lidl u Srbiji (FOTO)

  Novinarske ekipe danas su imale priliku da prve, pre zvaničnog otvaranja, vide jednu Lidl prodavnicu u Beogradu i posete objekat u Ulici Vojislava Ilića.

  Lidl je postao svetski poznat po popularnim cenama, a njegov dolazak u Srbiju čekan je godinama.

  Prvih 16 Lidl prodavnica u Srbiji biće otvorene istovremeno, 11. oktobra u 08 časova. Te prodavnice u Srbiji standardizovane su i građene po novom konceptu, ustanovljenom 2016. godine, a koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, energetsku efikasnost i više prirodnog svetla.

  Kako je rečeno, takav koncept je u skladu sa glavnim poslovnim ciljevima Lidla – pružiti svojim potrošačima najbolje iskustvo kupovine, izgraditi prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i biti odgovorna prema životnoj sredini.

  Kako je rečeno, u asortimanu od 1.500 proizvoda, njih 350 biće iz domaće proizvodnje. Ti proizvodi će biti ponuđeni ili kroz Lidl brendove ili kroz već poznate brendove potrošačima u Srbiji. Naglašeno je da će kupovina u Lidlu biti „jednostavnija, bolja i povoljnija“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Miggyy

   Nemački “Lidl” otvara 11. oktobra u Srbiji 16 supermarketa i to, bezobrazno, u isto vreme na teritoriji cele Srbije. Predsednik je navikao da on lično otvara takve ogromne objekte, a šta su nemci uradili, osim jednog, druge ne može da stigne da otvori, a mogao je 16 dana da otvara i da se slika svaki dan, sada ove aktivnosti su mu abolirane. Tu još bi se ovajdili i sendvičari i botovi. Mihajlovićku mora da je odobrovolje i da joj bolje objasne spornu reklamu. Ona je od pete do glave uvređena i potištena. To nije Lidlu trebalo?

  • Srbijanka

   SJAJNO!

  • Nikola

   Najbolje od svega je što ovi što pljuju Lidl su prvi otrčali da se zaposle i najgore od svega posao su dobili.

  • Velika

   Bolje Lidl nego Aman..

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE