Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Er Srbija: 30 evra za prijavu leta na šalteru

  Nacionalna aviokompanija Er Srbija na Aerodromu Nikola Tesla uvodi naplatu usluge aerodromske prijave na let za karte kupljene posle 22. aprila 2017.

  Kako su rekli toj kompaniji, taksa od 30 evra naplaćivaće se na šalterima putnicima koji se ne prijave preko interneta i to samo za najniže tarife u okviru ekonomske klase, dok će prijava ostati besplatna za karte kupljene u višim tarifama ekonomske klase i za goste koji putuju u biznis klasi.

  Besplatne prijave za let putem interneta (online check-in), kako se objasnili u Er Srbiji, moguće je uraditi na portalu airserbia.com, a taj proces traje svega par minuta i može se obaviti 36 časova pre leta, a najkasnije jedan sat pre planiranog vremena poletanja.

  Prijava na let putem interneta omogućava putnicima da karte za ukrcavanje (boarding passes) prime na svoje imejl adrese, tako da mogu da nastave pravo na pasošku kontrolu i tako izbegnu čekanje u redovima na aerodromu.

  Putnicima koji ne žele da se prijave na let putem interneta, odnosno onima koji odaberu da se prijave na let na šalterima aerodroma, Er Srbija savetuje da dođu na aerodrom tri sata pre leta, jer će broj šaltera za prijavu na let biti smanjen, u skladu sa orijentacijom kompanije na digitalizaciju i prijavljivanje na let putem interneta.

  Aviokompanija Er Srbija uvela je direktnu liniju Beograd-Venecija, a prvi let je obavljen avionom Erbas 319, nazvanim po fudbaleru Dejanu Stankoviću.

  Avion je sa beogradskog aerodroma poleteo u 7.05 i u njemu su bili i ministarka građevinarstva Srbije Zorana Mihajlović, ambasador italije u Srbiji Đuzepe Manco i generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

  Er Srbija će let avionom ATR 72 do aerodroma Venecije Marko Polo imati četiri puta nedeljno. Posle Rima i Milana, Vencija je treći grad u Italiji do kojeg leti Er Srbija.

  Izvor: Blic, Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE