Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Džudo klub Crvena zvezda dobio novog sponzora 1

  Džudo klub Crvena Zvezda dobio novog sponzora

  Džudo klub Crvena zvezda i kompanija Sport Time Balkans, ekskluzivni distributer brenda Nike, potpisali su danas Ugovor o sponzorstvu i poslovno-tehničkoj saradnji, prema kojem će kompanija oblačiti džudiste našeg najtrofejnijeg kluba u narednom periodu.

  Potpisivanju Ugovora prisustvovali su Stojan Vujko, predsednik UO Džudo kluba Crvena zvezda i Marko Marinković, regionalni direktor prodaje kompanije Sport Time Balkans.

  „Ovo je veliki dan i veliki trenutak za Džudo klub Crvenu zvezdu, jer najbolji idu uz najbolje. Nike je poznati svetski brend, što se tiče sportske opreme svakako jedan od najboljih, kao što je Džudo klub Crvena zvezda najbolji u Evropi. Stoga mi je veliko zadovoljstvo i veliki podstrek za naše takmičare da imaju najbolju sportsku opremu i da zajedno sa Nike-om konačno osvojimo Ligu šampiona. Pored toga Sport Time Balkans je jedna od najboljih kompanija u Evropi što se tiče distribucije sportske opreme, tako da potpisivanje ovog ugovora sa njima nam daje veliki značaj kao klubu i nadamo se najboljim sportskim rezultatima“, izjavio je Stojan Vujko, predsednik UO Džudo kluba Crvena zvezda.

  Džudo klub Crvena zvezda dobio novog sponzora

  Džudo klub Crvena zvezda dobio novog sponzora

  Prateći viziju brenda, kompanija Sport Time Balkans želela je da istakne jedan od osnovnih ciljeva, a to je podrška sportu, kako profesionalnom, tako i rekreativnom.

  „Izuzetno smo ponosni na ovo sponzorstvo jer je džudo klub Crvena zvezda rasadnik talenata, što možemo videti na svakom od takmičenja kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Mi kao kompanija želimo da im pružimo podršku i ulažemo u razvoj sportista, ali i sporta, generalno“, rekao je Marko Marinković, regionalni direktor prodaje kompanije Sport Time Balkans, ekskluzivnog distributera brenda Nike.

  Džudo klub Crvena zvezda je najuspešniji klub u Evropi u generalnom plasmanu Evropske džudo unije i ovogodišnji je domaćin Lige šampiona, koja se održava 9. decembra. Pored seniorske konkurencije, džudisti Crvene zvezde su u samom vrhu kada je reč i o rezultatima mlađih kategorija, koju čini osam sekcija sa više od 300 mladih džudoka.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Alex Dmitrović

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE