Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Državni službenici završili edukaciju za razvoj lične efikasnosti

  Realizacijom druge po redu obuke pod nazivom „Razvoj lične efikasnosti i kreativnosti“ u Srpsko-korejskom informatičko-pristupnom centru nastavljen je proces sprovođenja Posebnog programa obuke državnih službenika u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave za ovu godinu.

  Zaposlenima su predstavljeni inovativni alati i tehnike za prepoznavanje i razvijanje ličnih potencijala, pre svega lične efikasnosti i kreativnosti, u cilju unapređenja organizacione efektivnosti.

  Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave nastaviće da podržava unapređenje postojećih i sticanje novih znanja i veština državnih službenika u oblastima i temama koje su u skladu sa potrebama ministarstva i vrstom poslova koje državni službenici obavljaju.

  Poslednjih godina modernizacija javne uprave jedan je od primarnih ciljeva Vlade Republike Srbije i jedan od najvažnijih prioriteta Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, kao nosioca reformskih procesa koje sprovodimo u našoj javnoj upravi.

  U okviru čitavog procesa jedan od najznačajnijih pojedinačnih projekata je „Obuka za državnu službu za 21. vek u Republici Srbiji“, koji se kao i čitav niz drugih projekata odvija uz podršku partnera kao što su Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA) i UNDP.

  Izvor: BIZLife

  Foto: UNDP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE