Direktna Banka na Međunarodnom sajmu automobila ponudila specijalne uslove za auto kredite

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Direktna Banka na Međunarodnom sajmu automobila ponudila specijalne uslove za auto kredite

  Direktna Banka će na predstojećem Međunarodnom sajmu automobila, koji se održava u periodu od 22. do 31. marta, predstaviti specijalne uslove kreditiranja kupovine novih i polovnih automobila. Promotivni uslovi za auto kredite Direktne Banke važiće do kraja juna 2019. godine.

  U okviru posebne ponude Direktna Banka odobrava auto kredite indeksirane u evrima sa fiksnom kamatnom stopom i bez prenosa zarade, bez troškova održavanja kreditne partije, bez obaveznog Kasko osiguranja, kao i bez zaloge na vozilu za sve iznose kredita.

  Pored atraktivnih uslova kreditiranja, svim zainteresovanim posetiocima omogućili smo podnošenje zahteva za auto kredit na štandu Direktne Banke u Hali 4 Beogradskog sajma, samo uz važeću ličnu kartu.

  “Građani koji nisu u mogućnosti da posete Sajam autombila promotivnu ponudu mogu da iskoriste u naredna tri meseca, i to u celokupnoj poslovnoj mreži Banke, koju čini 47 ekspozitura širom Srbije, kao i kod ovlašćenih dilera za Citroën i Ford vozila”, izjavio je Dušan Divljanović, direktor Odseka alternativnih kanala prodaje Direktne Banke.

  Procedura odobrenja kreditnog zahteva je jednostavna i brza, obavlja se bez otvaranja tekućeg računa, dok odgovor na zahtev klijent dobija u najkraćem mogućem roku.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE