Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Delta preuzela tržni centar u Bugarskoj

  Predstavnici beogradske kompanije Delta ril estejt (Delta Real Estate) u sastavu Delta holdinga danas su s bugarskim AP investmentom potpisali ugovor u vrednosti od 120 miliona evra o akviziciji tržnog centra u Varni.

  Tržni centar još nije otvorem i zvaće se Delta planet. Prostire se na 110.000 kvadrata, ima tri sprata i tri nivoa pod zemljom za parkiranje, 12 bioskopskih sala i 160 lokala različite namene.

  „Delta ril estejt nastavlja strateško širenje u oblasti nekretnina. Otvaramo još jedno gradilište u EU, u Bugarskoj“, rekla je generalna direktorka te kompanije Zorana Ždrale Burlić.

  Delta_varna1_promo

  Jedan od čelnika AP investmenta Peter Dudolenski rekao je da je „siguran da će projekat sa Deltom biti odličan“.

  „Zainteresovani su svi veliki igrači, predstoji nam mnogo posla“, rekao je Dudolenski.

  Najavljeno je da će Delta u saradnji sa AP investentom završne radove na tržnom centru privesti kraju maja sledeće godine kada će biti i otvoren.

  Viši potpredsednik Delta holdinga Marija Desivojević Cvetković rekla je da će Delta u Nišu početi da gradi tržni centar u februaru naredne godine a za tri projekta u Beogradu, medju kojima je i tržni centar na Autokomandi, „uskoro očekuju dozvole“.

  „Delta je spremna da uloži 600 miliona evra u kratkom roku“, rekla je ona.

  Delta je 2016. godine prodala tržne centre u Beogradu i Podgorici, a u junu ove godine kompanija je počela izgradnju šoping mola u Banjaluci.

  Delta_varna_promo

  Izvor: Beta

  Foto: Delta Holding

  What's your reaction?

  Komentari

  • Vladimir Marinković

   Ovome ne treba komentar, čovek mislim na Miškovića je kvalitetno somislio biznis, zaposlio druge pametne ljude da rade za njega i to je to.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE