Deloittove Impact Stars postale tri kompanije iz Srbije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Deloittove Impact Stars postale tri kompanije iz Srbije

  Startap kompanije iz Srbije “Nanobile”, “Ideabuddy ” i ” Cycle ” prepoznate su u kategoriji Impact Stars u okviru Deloitte-ovog programa najbrže rastućih tehnoloških kompanija u Centralnoj Evropi.

  Specijalna kategorija ” Impact Stars” prepoznaje kompanije koje svojim proizvodom ili uslugom imaju pozitivan uticaj na društvo, poslovnu zajednicu, inovativnost, okolinu i različitost, a uvedena je ove godine.

  U ovoj kategoriji su prepoznate tri mlade (startap) kompanije iz Srbije koje imaju jasnu etičku dimenziju u srcu svog poslovnog modela:

  Nanobile – koji je razvio integrisano softversko i hardversko rešenje koje korisnicima nudi pregled parkiranja i saobraćaja u realnom vremenu, zajedno sa opcijom rezervisanja određenog parking mesta. Aplikacija je dostupna na Android i iOS platformi, a za vozače je besplatna.

  Ideabuddy – je razvio inovativnu, „sve u jednom“ platformu za poslovno planiranje (SaaS), koja pokriva sve faze poslovnog planiranja, od generisanja poslovne ideje do njenog izvršenja. Mnogo pažnje su posvetili vizuelnom dizajnu i korisničkom iskustvu, jer je njihov cilj bio stvoriti proizvod koji privlači sve generacije, bez obzira na deltanost kojom se bave.

  Cycle – razvili su aplikaciju za pružanje usluga koja, između ostalog, ima za cilj da pomogne ljudima i podstakne altruizam u društvu. „Cycle“ omogućava ljudima da traže i nude pomoć a da zauzvrat dobiju nagradu u obliku karma bodova koja im može omogućiti puno dodatnih stvari u samoj aplikaciji i besplatnih usluga.

  Deloitte-ov program Pedeset najbrže rastućih tehnoloških kompanija u Centralnoj Evropi (Deloitte Central Europe Technology Fast 50 2020) nije uvrstio nijednu kandidovanu kompaniju iz Srbije.

  Ovogodišnji pobednik u kategoriji 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija je poljska kompanija Packhelp, koja je razvila rešenje koje omogućava preduzećima da sami dizajniraju svoju ambalažu sa minimalnim uticajem na životnu sredinu i rešenja za pakovanje sa potpunom tačnošću. Ova kompanija je zabeležila prosečnu stopu rasta prihoda u periodu između 2016. i 2019. godine od 9.077 odsto.

  Češka kompanija FTMO (FF Trader s.r.o.) koja je razvila platformu za obuku FTMO za trgovce na finansijskim tržištima je najbolje plasirana na listi Zvezde u usponu ostvarivši rast prihoda u poslednje tri godine od 2.356 odsto.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE