Da li državni sekretar najavom svadbi objavljuje i NOVU POBEDU nad koronom?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Da li državni sekretar najavom svadbi objavljuje i NOVU POBEDU nad koronom?

  Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek je rekao da je realno očekivati da veselja, kao što su svadbe, mogu da se održavaju od jula.

  “Govorili smo da je naš drugi, prolazni cilj jun i želimo da revakcinišemo tri miliona punoletnih građana Srbije i u tom smisli realno je da možemo govoriti o organizaciji veselja od jula meseca”, rekao je Đerlek za Pink.

  Međutim, dodao je Đerlek, sve zavisi kakva će biti epidemiološka situacija jer je virus i dalje prisutan.

  Đerlek je rekao da maske moraju da se nose još najmanje tri do šest meseci, “jer neki ljudi iz zdravstvenih razloga ne mogu da prime vakcinu“.

  “Veoma je važno da sada budemo disciplinovani i da ne idemo sa prebrzim popuštanjem mera, jer su neke zemlje koje su imale dosta revakcinisanih, a brzo popustile mere imale probleme, jer su im ostali džepovi infekcije”, objasnio je Đerlek.

  Ova izjava vezana za održavanje svadbi i veselja državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja Mirsada Đerleka pomalo podseća na izjavu s početka ove godine kada je najavio “pobedu nad koronom”, ali moglo bi se zaključiti da je najavljena pobeda tada ipak izostala.

  Kako da shvatimo državnog sekretara ko će da pobedi – mi ili korona?

  Izvor: Pink, BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE