Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Enterijer, Forma Ideale

  Crnim detaljima do elegantnog izgleda enterijera

  Detalji su ti kojima u našem prostoru možemo doći do željene atmosfere. Iako oni ne moraju često biti upadljivi, sa crnim mat drvetom kao glavnim elementom dekora se ne može promašiti. Pored toga što privlači dosta pažnje u minimalističkim uređenjima doma, zbog luksuza koji crna pruža može se lako uklopiti u bilo koji ambijent.

  Trud oko dekorisanja ostatka prostora će biti minimalan, jer upravo ovaj komad nameštaja daje sofisticiran izgled.

  Sistem elemenata MAYENNE za uređenje dnevnog boravka biće omiljen odabir ljubitelja drvo dekora i modernog dizajna. Kombinacija crnih detalja na staklenim ramovima, frontovima, ručicama i nogarima, čini savršen spoj sa artisan hrastom, koji dominira ovim sistemom elemenata, i idealan je izbor za atraktivne ambijente.

  Kolekciju MAYENNE za opremanje dnevnog boravka čine vitrine različitih dimenzija, nekoliko modela TV polica, zidna polica, kao i klub stočić.

  Enterijer, Forma Ideale

  Enterijer, Forma Ideale

  TV polica MAYENNE TV 150 3K1F2V, u kombinaciji dekora artisan hrasta i crne mat folije, doprineće da vaš dom bude opremljen po najnovijim enterijerskim standardima. Poseduje zatvoren i otvoren segment, kao i jednu fioku. Uz ovu TV policu možete kombinovati vitrine MAYENNE 1K VS1 i MAYENNE 2K VS1, a iznad TV police možete postaviti i zidnu policu MAYENNE ZP.

  Idealni dodatak ovakvom ambijentu jesu detalji dekoracije sa crnim tonovima ili staklenih površina, poput vaza, veštačkog cveća poput veštačkog pampasa, zidnog sata, ramova za fotografije, fenjera…

  Još jedan odličan komad iz kolekcije MAYENNE jeste komoda MAYENNE 3K3F u istom dezenu, kao i ostatak elemenata iz iste kolekcije. Pored toga što se lako kombinuje sa drugim elementima, odlikuje je praktičnost, jer može poslužiti i u opremanju manjeg kutka jedne prostorije, spvaće sobe ili predsoblja.

  Jednom ovakvom komodom možete upotpuniti kutak za uživanje i čitanje, a odličan dodatak bila bi fotelja CAZAR u sivom štofu, koja poseduje detalj crnih metalnih nogara.

  Enterijer, Forma Ideale

  Enterijer, Forma Ideale

  Kada smo kod crnih detalja, veliki izbor dekoracije i dopunskog programa odlikuju upravo materijali u staklu, drvo dekoru, crnim i sivim nijansama.

  Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da uz komade nameštaja iz kolekcije MAYENNE uklopite crnu mat podnu lampu sa metalnim nogarima, a na gornju površinu vitrine ili komode možete postaviti ram za fotografije, dekorativni fenjer, kao i malo veštačko cveće u saksiji ili epruveti.

  Estetika prostora poseban luksuz i stil dobija sa crnim komadom nameštaja, pogotovo ako se radi o drvetu. Iako treba uneti kontrast sa bojama, to se može lako postići, jer se sa ovim elementom mogu bez teškoća kombinovati ostali dekorativni komadi. Sa zanimljivom lampom ili slikom iznad crnog drveta se može postići luksuz i elegancija kao iz magazina. Bez obzira na stil vašeg ambijenta, ovaj element će se savršeno uklopiti u estetiku.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE