"Čovek među ljudima": Još jedno PRIZNANJE za Vulina

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Čovek među ljudima”: Još jedno PRIZNANJE za Vulina

  Nakon “letačkih” priznanja, ministru odbrane i predsedniku Radne grupe za migracije Aleksandru Vulinu dodeljeno priznanje “Čovek među ljudima” Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije.

  Priznanje, koje se prvi put dodeljuje ličnosti koja nije pripadnik Komesarijata, ministru Vulinu uručio je komesar za izbeglice i migracije Vladimir Cucić tokom obilaska prihvatnog centra za migrante u Obrenovcu.

  Vulin je istakao da je za njega velika čast što je dobio priznanje “Čovek među ljudima” i što je prvi koji je to priznanje dobio, a da nije pripadnik Komesarijata za izbeglice i migracije.

  Cucić je posebno istakao izuzetnu saradnju sa Ministarstvom odbrane, dodajući i da je malo jedinica u Vojsci Srbije sa kojima nisu sarađivali u prethodnom periodu.

  Još jednom, izražavam punu zahvalnost i puno priznanje za sve ovo što je svih ovih godina radio ministar Vulin. Postoje tri stvari koje nikad nisu osporili Srbiji, a jedna od njih za koju nam “skidaju kapu” je upravljanje migrantskom krizom, a Aleksandar Vulin je predsednik te Radne grupe, što samo po sebi govori koliko i na koji način se posvetio i koliko je uspešan u tome, zaključio je Cucić.

  Vulin: Nijedan migrant u Srbiji nije zaražen

  Prema rečima Vulina, u kolektivnim centrima u našoj zemlji se nalazi 4.200 migranata i nijedan migrant nije inficiran kovid virusom.

  Prihvatni centri za migrante, tokom najveće kovid krize, pa do danas, jedini su oblik kolektivnog stanovanja u čitavoj Evropi gde nije bilo nijednog zaraženog korisnika i slučaja zaraženog infekcijom COVID-19.

  ministru odbrane je nedavno uručena Zlatna plaketa za lični doprinos razvoju vazduhoplovnog sporta u Srbiji, kao i počasni letački znak pilota.

  https://www.bizlife.rs/lifestyle/afterhour/vulin-dobio-zlatnu-plaketu-za-doprinos-razvoju-vazduhoplovnog-sporta/

  https://www.bizlife.rs/lifestyle/afterhour/vulinu-urucen-pocasni-letacki-znak-pilota-foto/

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE